weddenbonus nieuws

Reload bonus bij 10Bet te winnen

Van tijd tot tijd hebben we de kans om over een nieuwe bonus te berichten, en vandaag is weer zo een dag. Gedurende de maand februari biedt 10Bet zijn klanten een extra bonus aan. Hierbij gaat het om een reload bonus ter hoogte van 30 euro. Met onder meer de k.o.-fase van de Champions League 2014, de uitloting van het EK voetbal 2016 en de Olympische Winterspelen, die net in Sotsji zijn afgelopen, is de maand februari een bijzonder hete maand voor fans.

 

10Bet

                                                                                    © by 10Bet

Voorwaarden, om de bonus te winnen:

  1. Tik de bonus code in in het daarvoor voorgeziene veld.
  2.  Speel een gecombineerd weddenschap met minstens 3 resultaten en een quotering van 1,60.
  3. Speel het bedrag van de bonus 8 keer rond tegen een minimale quotering van 4,00.

Om een aanspraak te maken op deze reload bonus van 30 euro moet je alleen de bonus code ‘’FEB30’’ gebruiken. Deze bonus code moet in het veld ‘‘bonus code‘‘ worden ingetikt. Je hebt tot 28 februari, dus aanstaande vrijdag, tijd om aan deze actie deel te nemen, en alleen één deelname per speler is toegelaten.

Om de bonus te kunnen krijgen moet je een combinatieweddenschap met minstens 3 resultaten tegen een minimale quotering van 1,60 per resultaat spelen. Nadat dit is gebeurd, wordt de bonus goedgeschreven aan je account. Voordat de bonus echter kan uitbetaald worden, moet je hem eerst 8 keer rondspelen tegen een quotering van 4,00. Om aan deze voorwaarden te voldoen heb je 30 dagen tijd vanaf het moment dat jouw eerste combinatieweddenschap wordt gezet.

Belangrijk is nog, dat spelers uit bepaalde landen niet zijn toegelaten tot deze promotie. De lijst van deze landen vind je op de pagina van 10Bet. De voorwaarden om deze bonus te kunnen winnen zijn niet helemaal gemakkelijk: Het bedrag van de bonus moet 8 keer worden rondgespeeld tegen een heel hoge quotering van 4,00. Daarmee wordt het moeilijk om de bonus überhaupt te kunnen winnen, en is deze promotie alleen voor heel ervaren spelers attractief.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Beleef Sotsji nu bij betFIRST
volgend artikel
Ga mee naar het WK met betFIRST!