Redbet bonus – eerste stortingsbonus

Redbet is de nieuwste aanwinst in onze lijst en ze bieden 2 Free bets aan van elk € 20. Dankzij de stortingscode redbetWlc kunnen Nederlanders genieten van deze Redbet Welkomstbonus: 2 * € 20. Plaats een eerste weddenschap van minstens 20 euro en dit op een minimum notering van 1.80. Ongeacht de uitkomst van deze weddenschap, ontvang je 20 euro aan Free Bet. Plaats nadien een tweede bet van minstens 20 euro, maar nu via je mobiel en ook op minstens 1.80. Hierdoor krijg je een tweede Free bet van opnieuw € 20. Deze Free bets dien je binnen de 7 dagen in te zetten op minstens 1.80. De winst uit de Free bets is integraal voor jou en zijn niet meer verbonden aan verdere voorwaarden.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 20,00

Percentage

200%

Maximum bonusbedrag

€ 40,00

Bonus code

redbetWlc

Voorwaarden voor uitbetaling

Meld je aan bij Redbet en gebruik de code redbetWlc bij je eerste storting. Storten kan via iDeal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, PaySafeCard en een overschrijving. Plaats een eerste bet van 20 euro op een evenement naar keuze met minimum notering van 1.80. Ongeacht het resultaat van deze weddenschap, ontvang je sowieso de € 20 Free bet. Je dient daarna opnieuw 20 euro in te zetten en ditmaal via mobiel. Ook hier gelden de minimum notering van 1.80 als voorwaarde. Nadat deze tweede bet gesetteld is, ontvang je weer een Free Bet van 1.80. Deze twee Free Bets dien je binnen de 7 dagen inzetten en dit op minimum noteringen van 1.80. De winst hieruit is voor jou en hoef je niet meer rond te spelen.

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.80

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De bonus van Redbet is een goede bonus omdat de bonus aan weinig voorwaarden vasthangt. Je dient een eerste bet te plaatsen van minstens 20 euro. Dit bedrag is ok en dat is de minimum notering van 1.80 ook. Bovendien krijg je een tweede Free bet als je ook via je mobiel een 20 euro bet plaatst. Met 20 euro kan je dus voor € 40 aan Free bets binnenhalen. Deze € 40 aan Free Bets dien je slechts eenmaal in te zetten en dan is de winst integraal voor jou. Dit maakt van deze bonus een goede bonus en krijgt daarom een score van 3,5 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Gratis Weddenschappen ongeacht resultaat eerste 2 bets
  • Winst uit Gratis Weddenschap is niet aan voorwaarden verbonden
  • Storten met o.a. iDeal is mogelijk!
  • Geen

Voorbeeld

Je gebruikt bij de eerste storting de RedBet code redbetWlc en plaatst daarna een eerste weddenschap. Stel je plaatst € 20 op een notering van 2.00. Je wint deze bet, dan krijg je € 40 door de winnende bet + een Free Bet van € 20. Bij verlies krijg je enkel de Free Bet van € 20. Stel je plaats een tweede bet op 3.00 van € 20 maar nu via je mobiel. Dan krijg je weer een Free Bet van € 20. Deze Free Bets kan je vrij inzetten op een bet, zolang het maar op meer dan 1.80 is. Stel je plaats je een Free Bet van € 20 op 2.50. Bij winst van je bet, krijg € 30. Want de oorspronkelijke € 20 van Free Bet, telt niet mee bij de winst.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Redbet Review & Ervaringen

Deze bookmaker heeft zijn licentie in Malta, net zoals zoveel andere bookmakers, en is opgericht in 2002. In 2004 zijn ze gestart met het online aanbieden van weddenschappen en ze hebben als doel om dit doen op een correcte en betrouwbare manier. Ook is het belangrijk dat klanten plezier beleven aan het wedden bij Redbet en daar streeft Redbet ook naar. Lees hieronder verder over Redbet of klik onmiddellijk op de button om je aan te melden.
 

Redbet Account maken en Geld Storten

Het is makkelijk om een account aan te maken via ons zodat je altijd kan profiteren van de bonussen en promoties. Klik hiervoor op de button Redbet en je komt bij Redbet terecht. Klik hier op Sign up en dan vervolgens vul je je naam en achternaam in. Volg de andere stappen en registreer dan je account. Storten kan je vervolgens doen via verschillende manier zoals onder andere iDeal, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of een bankoverschrijving. De minimum storting die je kan doen is 10 euro, maar om de bonus in de wacht te slepen dien je € 20 te storten.

 

Bonus Redbet
© RedBet

Redbet Bonus en promoties

De Redbet bonus kan je hierboven terugvinden en je zal zien dat de bonus uitbetaald wordt in 2 delen. Buiten deze welkomstbonus zijn er soms ook nog andere promoties waarmee ze hen wedders verwennen. Jammer genoeg worden die zelden gedaan, want de focus ligt vooral bij Poker en Casino bij de Redbet acties.
 

Redbet Wedden Aanbod en Mobiel wedden

Een sterk punt van Redbet is het Wedden aanbod, met in totaal 36 sporten waar je op kan wedden. Natuurlijk ligt ook hier de grote focus op voetbal met in totaal meer dan 50.000 verschillende bets die je kan plaatsen. Ook tennis, basketbal en ijshockey is populair bij deze bookmaker. Maar ook als je op speciale evenementen wilt wedden zit je goed, want er is geen gebrek aan weddenschappen voor politiek, e-sports en tv persoonlijkheden. Mobiel Redbet wedden is enkel mogelijk via de mobiele website. er is momenteel nog geen Redbet iOS App of Redbet Android App ontwikkeld.
 

Redbet Klantenservice

Als je een vraag hebt dan kan je altijd eerst de FAQ raadplegen. Klik hiervoor bovenaan op het vraagteken en support. Hier zie je dat je de RedBet klantendienst kan raadplegen via email support @redbet.com, chat en telefoon via het nummer + 441134872937. De klantendienst is snel en kan je 24u per dag raadplegen.
 

Redbet Conclusie

Deze bookmaker heeft een paar sterke punten, maar ook wel wat mindere. Redbet is goed, maar niet fantastisch. Mindere punten zijn dan vooral het mindere aanbod van promoties en het missen van een Redbet app. De bonus bestaat uit twee delen en met 20 euro, kan je de totale bonus van 40 euro in de wacht slepen. Dit is wel goed, want nadien dien je slechts eenmaal je free bet in te zetten. Ook de verschillende opties om de klantendienst te bereiken zijn goed. Maar het sterkste punt is toch het wedden aanbod. Er is een gigantisch aanbod zodat je zeker goede bets kan vinden.