weddenbonus nieuws

Wed op Real Madrid – Real Betis en La Liga in Spanje met 300% bonus!

Real Madrid tegen Real Betis is het duel tussen twee ploegen die hun beste vorm zoeken. Achter kampioen Barcelona en rivaal Atlético is Real Madrid maar op de derde plaats van La Liga. Voor Betis loopt het ook niet goed, de ploeg staat op dit moment op nummer 10. Terwijl het voor Madrid vooral om de eer gaat, kan Betis nog tot op plaats 8 klimmen. Wie dan ook wint, de odds bij de bookmakers voetbal zoals Unibet maken van jou een winnaar. Of je nu inzet op de favoriet Real of op outsider Betis – met bijna 300 selecties is er een grote keuze. Naast sterke odds wachten er ook nog 300% voor je eerste storting!

Odds Real Madrid tegen Real Betis in La Liga bij bookmaker Unibet
© Unibet

 
Madrid speelt thuis en heeft daarom een winstquotering van 1.55. De vorm is ook een beetje in het voordeel van de thuisploeg. Betis won maar 1 wedstrijd van de laatste 5 en wordt aangeboden met odds van 5.00 voor winst. En ook een gelijkspel levert je een hoge notering van 5.10 op. Voor het resultaat bij de rust vind je op een van de beste bet sites iets lagere quoteringen. Een leiding van Real Madrid wordt aangeboden met odds van 1.91. Voor Betis liggen deze bij 4.40 en voor een gelijkspel bij 2.88. Zet dus nu in op de wedstrijd indien je al een account bij Unibet hebt!
 

Pak een stortingsbonus van 300% tot € 120 bij Unibet

En heb je nog geen account bij de aanbieder, dan wacht er een hoge welkomstbonus. Niet minder dan € 120 zijn mogelijk. En dit dan nog met een indrukwekkend percentage van 300%. Klik dus op onze button helemaal beneden naar de pagina van de bookmaker. Daar maak je dan een account voor online sportweddenschappen aan. Hiervoor is er zelfs geen Unibet bonus code Nederland nodig. Gewoon account aanmaken, een eerste keer storten en dan voldoen aan de bonuscondities. Stort minstens € 10 en ga voor een storting van € 120 voor de maximale Unibet bonus.

  1. Ga via onze link naar de pagina van de bookmaker
  2. Maak daar je Unibet sportweddenschap account aan
  3. Ontvang 100% van je storting als bookmaker bonus
  4. Voldoe aan de bonuscondities en speel je bedrag 3 keer

De bookmaker geeft je 30 dagen tijd om aan deze bonuscondities te voldoen. Er bestaat een minimale quotering van 1.40. Voor een storting van € 100 moet je dus in totaal € 300 binnen 30 dagen omzetten. Deze condities zijn niet bijzonder moeilijk. De bookmaker scoort vooral met de maximale som van € 120 en een percentage van 300%. Wed dus nu op Real Madrid – Real Betis en La Liga bij bookmaker Unibet!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
FA Cup finale: Pakt Manchester City de volgende titel tegen Watford?
volgend artikel
Premier League Darts: Wint van Gerwen opnieuw?