weddenbonus nieuws

Zet in op Real Atletico en pak €150 extra

De topper in La Liga speelt zich af op 29 september en dit tussen Real Madrid en Atletico Madrid. De nummer twee en drie van de competitie of de Champions League winnaar tegen de Europa League winnaar of Courtois tegen Oblak, … Wie zal er de sterkste zijn in dit onderling duel? Dit wordt voetbal van de hoogste schuif! Bet777 biedt zijn wedders de kans om een extra bonus in de wacht te slepen van 100% tot €150. Hier leggen we je uit hoe je kan genieten van deze promotie en blikken we vooruit op Real Atletico.
 

Nieuw bij Bet777: krijg 100% tot €150

  • Klik hier op de foto of banner van Bet777 en registreer je account.
  • Storten kan via allerlei manieren waaronder de populaire methodes.
  • Stort + €150 om de maximum bonus te krijgen.
  • Ga daarna naar je bonus account en klik op Claim.
  • Speel daarna de bonus vier maal rond.
  • Alle weddenschappen met odds van 2.00 tellen mee.
  • Je dient dit binnen de 15 dagen te doen.

Zoals vele bookmakers heeft Bet777 een welkomstbonus, maar de Bet777 bonus is beter dan de meeste. Dit omdat je enkel de bonus viermaal dient rond te spelen. Daarna hebben ze ook een Combo max promotie, zodat je extra winst krijgt als je meerdere wedstrijden in de Champions League, Europa League of een andere competitie selecteert.
 

Wedden Real Atletico © Bet777

 

Voorbeschouwing Real Atletico Madrid.

Real Madrid heeft zijn grootste sterspeler verkocht aan Juventus en iedereen vraagt zich af of de andere vedetten dit Real op sleeptouw kunnen nemen. De Bet Sites Nederland verwachten wel dat Real Madrid deze wedstrijd zal winnen en krijgt daarom een odd van 2.05. Atletico Madrid heeft zijn beste spelers kunnen behouden en won de vorige wedstrijd tegen Real, namelijk de Europese Supercup. De bookmaker Bet777 geeft aan Atletico de quotering van 3.75 en een gelijkspel staat op 3.35. Je kan ook je kans wagen via de Bet777 App en neem de bonus van €150.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Krijg € 10 Risk Free Bet voor Liverpool Chelsea!
volgend artikel
Wedden op Club Brugge Cercle verdubbel je storting