weddenbonus nieuws

Real Madrid – Arsenal: ICC promo met verhoogde winst + risicoloze weddenschap tot € 30

De ICC competitie zorgt ook dit jaar weer voor een hele hoop top wedstrijden nog voor de start van het nieuwe seizoen. Woensdag nacht om 01:00 krijgen we in het Amerikaanse stadion van de Washington Redskins de clash van het Engelse en Spaanse voetbal te bewonderen. Koningklijk Real Madrid neemt het op tegen het Londonse Arsenal. We gaan even kort in op de Real – Arsenal odds en bieden ook een fantastische ICC promo aan met winstverhoging en risk freebet + stortingsbonus!

 

Wat zijn de Real Madrid – Arsenal odds?

Wat zeggen de Nederlandse Bookmakers over deze partij? Vooraleer we verder de geweldige ICC promotie bespreken willen we toch graag nog even verder ingaan op de quoteringen Real Madrid – Arsenal. Ook al is het ‘maar’ een vriendschappelijke partij, de twee teams lijken uiterst gemotiveerd om alles op alles te zetten. Arsenal heeft zijn twee wedstrijden al gewonnen. Bayern moest met een nipte 2-1 verlies met lege handen terug naar huis. Fiorentina deed het veel slechter op zondag, en kreeg zelfs een 3-0 pandoering op hun dak. Real Madrid speelde nog enkel 1 match, en moest het onderspit delven tegen Bayern dat ondanks een rode kaart toch nog met 3-1 won.

 

Kan nieuwe Belgische aanwinst Eden Hazard zich deze wedstrijd bewijzen? Met een wel heel slecht seizoen achter de rug in Spanje is het een beetje paniek in het Bernabeu stadion. De grote Spaanse club eindigde pas op de derde plaats achter kampioen Barca en Atletico Madrid. De druk is dus hoog dit jaar om het beter te doen, want de Madrid fans verwachten altijd hoge resultaten van deze sterren ploeg. Het vertrek van Ronaldo vorig seizoen was wellicht moeilijk te vervangen, dus de hoop zit er in dat Hazard voor wat extra doelpunten en assists kan zorgen dit jaar. We kijken hieronder even naar de quotes Real Madrid – Arsenal.

 

Quoteringen Real - Arsenal in de ICC
© Svenbet

 

Geweldige ICC promo van Svenbet tot € 30 free bet + 30% verhoging winst

Deze week van 22 juli tot 28 juli kan je op alle ICC matchen bij Svenbet een geweldige promotie benuttigen. Allereerst kan je bij je eerste storting altijd een € 100 Svenbet bonus ontvangen. Als je een storting van € 30 tijdens deze week maakt kan je ook nog eens in aanmerking komen voor een ongelofelijke ICC promo! Hoe kan ik meedoen? Om te participeren zal je na je storting een combinatie weddenschap moeten plaatsen op een ICC wedstrijd met odds van minstens 1.60 per selectie. Let wel even op dat enkel je eerste weddenschap meetelt voor de promo. Verder krijg je ook nog eens extra winst per selectie die je toevoegt! De minimum selecties van 3 biedt je 10% extra winst aan, 4 selecties 20%, 5 geeft je 25% en tot slot 30% voor 6 selecties.

 

ICC promotie Svenbet met verhoogde winst en €30 risk free
© Svenbet

 

En hoe krijg ik de risk free bet?

  • De risk free bet krijg je enkel bij verlies van de weddenschap
  • Om deze te ontvangen moet je na verlies binnen de 48 uur de customer service contacteren
  • Wanneer je deze ontvangt moet je hem inzetten op combi weddenschappen van 1.80 per selectie
  • De waarde stijgt tot maximaal € 30 afhankelijk van hoe groot je bet was
  • In totaal heb je 7 dagen de tijd om deze in te zetten

Prima promotie toch? Ook leuk is dat je bij Svenbet ook kan gaan wedden met iDEAL. Kortom, een fantastische bookmaker met een heel deftige promotie voor deze ICC competitie. Waar wacht je op? Pak je Svenbet bonus zowel als je risk free bet promo!

 

Over de auteur

vorig artikel
PSV - Basel quoteringen in de Champions League voorronde
volgend artikel
ICC topper: Real - Atletico derby van Madrid met 20% winst verhoging!