weddenbonus nieuws

PSV – PEC zaterdag Eredivisie odds

Nummer twee van de Eredivisie ontvangt in eigen huis PEC Zwolle. PEC staat pas op 1 punt. Hier zie je de odds bij de wedstrijd tussen PSV en Eredivisie nummer 18 PEC Zwolle

PSV kruipt weer dichter bij Ajax

Door zowel van Feyenoord als WIllem II te verliezen, zagen de Eindhovenaren Ajax uitlopen. Even leek het Eredivisie seizoen al voortijdig afgelopen en was er de vrees dat Ajax met de kerst al kampioen zou worden. Voordat de interlandperiode van start ging, had PSV de kans een en ander recht te zetten. De Eindhovenaren speelden zondagavond laat tegen Sparta met de wetenschap dat de Amsterdammers verloren hadden van FC Utrecht, PSV kwam pas laat toe aan scoren. Ibrahim Sangaré en vier minuten later zorgden voor de 2-0. Uiteindelijk kon Sparta nog iets terug doen met een goal in de 90e minuut, maar was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Het verschil met Ajax is slechts een punt. 

Net als de vorige Eredivisie match komt PSV na Ajax in actie. Bij PSV zijn Cody Gakpo en Ritsu Doan twijfelachtig. Ook Noni Madueke en Richard Ledezma zullen de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Voor we naar de odds van de betting sites gaan kijken, is het tijd om on licht te schijnen op PEC Zwolle.

PEC Zwolle slechts op 1 punt in de Eredivisie

Paniek bij PEC Zwolle. NA acht wedstrijden heeft de ploeg van John Stegeman slechts een punt behaald. Daarbij kwam PEC ook slechts twee keer tot scoren. Wel werd er 14 tegen de Zwollenaren gescoord. Alleen tegen Sparta en Utrecht wist PEC te scoren. Dat betekent dat alle andere zes wedstrijden doelpuntloos waren aan Zwolse zijde. Hoewel PEC al speelde tegen Ajax en Utrecht, zijn de meeste wedstrijden gespeeld tegen clubs uit het rechterrijtje of de subtop. Na PSV komen AZ en Feyenoord kort achter elkaar in actie tegen PEC. De hoop op meer punten zal groeien, maar hoe groot is de kans dat PEC Zwolle deze clubs kan verslaan. 

De wedstrijden zijn tot zover niet om over naar huis te schrijven. In tegenstelling tot vorig seizoen waarin PEC 13e werd en wel regelmatig punten wist te pakken, lijkt het dit jaar niet te lukken. Is er nog hoop voor PEC of schrijven de beste bookmakers de ploeg uit Zwolle volledig af voor de wedstrijd tegen PSV? Het antwoord op die vraag zie je hieronder.

Odds bij PSV Pec Zwolle 16-10-2021
© Betcity

Waar vind je de beste odds om te wedden op PSV – PEC Zwolle?

Wedden op PSV – PEC Zwolle doe je nu heel makkelijk bij Betcity. Het is als Nederlander nu mogelijk om legaal te gokken bij deze bookmaker en dat wordt gevierd met een mooie bonus. Je leest er alles over in onze Betcity review. Dan snel over naar de odds. PSV is natuurlijk favoriet. Een blik op de Eredivisie stand verklapt dat eigenlijk al. Voor wedden op PSV krijg je 1.18, voor een gelijkspel al 7.90. Dan is het natuurlijk wel duidelijk dat de odds voor PEC de pan uitrijzen. Je krijgt 16 keer je inleg voor winst van PEC. Durf jij het aan om op de ploeg uit Zwolle in te zetten? Klik dan op de link hieronder en pak gelijk die bonus.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Nog snel wedden op Nederland - Gibraltar vanavond
volgend artikel
De beste odds bij Barcelona - Valencia