weddenbonus nieuws

Europa League wedden op PSV – LASK Linz: de beste odds

Na de teleurstellende wedstrijd tegen FC Utrecht op zaterdag waarbij PSV met 3-0 verloren gaat PSV op zoek naar een derde overwinning in de groepsfase van de Europa League tegen LASK Linz.

PSV verloor 3 hele belangrijke punten in de Eredivisie

De Eindhovenaren gingen kopje onder in Utrecht. De ploeg van Mark van Bommel eindigde de wedstrijd tegen Utrecht zelfs met 9 man. Van Bommel zag 2 keer rood gegeven worden aan Nick Viergever en Jorrit Hendrix. Beide spelers gingen hun boekje te buiten en kregen verdiend de rode prent te zien na vreemde overtredingen. Het betekende de eerste nederlaag voor PSV dit seizoen in de competitie. De moraal daalde flink maar de hoop is groot op een overwinning van de Eindhovenaren in de Europa League. Nadat we de tegenstander hebben toegelicht bespreken we de odds. Wist je trouwens dat in ons bookmaker bonus overzicht je perfect kunt zien waar je de beste bonussen kunt krijgen?

LASK Linz als underdog naar Eindhoven

Linz speelde vijf jaar geleden nog op amateurniveau in Oostenrijk. Nu is de Oostenrijkse competitie niet de grootste van Europa dus er is een grote kans dat je eigenlijk niet veel van de club weet. De verwachting van de wedden bonus bookmakers is dan ook dat PSV een maatje te groot zal zijn voor LASk. Ze werden in de Champions League kwalificatie uitgeschakeld door Club Brugge. In de competitie werd het vorig jaar tweede achter Red Bull Salzburg en dit jaar heeft het zicht op een kampioenschap. Er werd slechts een keer verloren in Oostenrijk. De Europa League avonturen van LASK zijn recent. Het team debuteert dit jaar. De openingswedstrijd was goed. Er werd direct gewonnen van Rosenborg maar tegen Sporting ging LASK onderuit met 2-1.  We pakken gelijk de Betfirst odds erbij.

 

 gokken europa league psv lask odds
© Betfirst

 

PSV favoriet tegen LASK- de odds

PSV is de eerste twee wedstrijden in de Europa League doorgekomen met tweemaal winst. Als het de wedstrijd tegen LASK wint komt het dus op 9 op 9 te staan. Bij Betfirst zien we gelijk al dat PSV flink favoriet is tegen LASK. Een thuiswinst van de Eindhovenaren geeft 1.58 en vergeleken met een overwinning van Linz dat op 5.55 staat is dat veelbelovend voor PSV. Een gelijkspel heeft odds van 4.35. Als je dus niet gelooft in een Eindhovense zegen zijn deze odds echt de moeite waard om op in te zetten. Wij raden je aan om dit bij Betfirst te doen vanwege het ruime wedaanbod en de goede odds die we daar steeds vinden. Gelijk naar Betfirst gaan? Klik dan op de lnik hieronder!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Ajax aan kop in de Champions League. Winnen de Amsterdammers ook van Chelsea?
volgend artikel
De allerbeste odds op Eintracht Frankfurt – Standard