weddenbonus nieuws

PSV Feyenoord Voorbeschouwing & Actie!

Zaterdag openen landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord het Nederlandse voetbalseizoen 2018/2019 met het duel om de Johan Cruijff Schaal. Wij blikken voor jou vooruit op dit duel inclusief de bijbehorende quoteringen. Eveneens laten we nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij BetFIRST kennis maken met een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus en andere extra´s van BetFIRST!

 

Hoe pak ik 200% tot € 100 aan bonus?

  • Je meld je via een van de bonus banners op deze site aan bij BetFIRST.
  • Stort met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een 200% bonus tot maximaal € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.
  • Erna is bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

 

BetFIRST Bonus Code © BetFIRST

 

Profiteer ook van de vele andere extra´s bij BetFIRST!

Bovenstaand beschreven BetFIRST Bonus is beschikbaar voor alle nieuwe Nederlandse en Belgische klanten. Ook als bestaande klant kom je niks te kort bij BetFIRST. Zo krijg je onder andere verhoogde winst tot € 10.000 bij winnende combi bets met 4 of meer selecties en speel je met uitstekende quoteringen. BetFIRST behoort tot de Beste Bookmakers en is uitstekend geschikt voor zowel jouw Voetbal Bet als andere sportweddenschappen. Onderstaand blikken we vooruit op het duel tussen PSV en Feyenoord. Een duel waarvoor BetFIRST aantrekkelijke quoteringen heeft en optimaal voor een goede wedseizoen start!

PSV – Feyenoord Voorbeschouwing

PSV kende met nieuwe trainer Mark van Bommel een uitstekende voorbereiding met onder andere winstpartijen tegen Valencia, Olympiakos en Galatasaray. Het zag Van Ginkel, Arias en Brenet vertrekken maar haalde onder andere Dumfries en Angelino binnen en zag Lozano blijven. Samen met Ajax is het dan ook opnieuw titelkandidaat. Feyenoord moest afscheid nemen van El Ahmadi en Jones en roerde zich verder weinig op de transfermarkt. Vorig jaar kwam het veel tekort voor de titel en de verwachting is ook dat dit jaar een derde plek het maximaal haalbare is. PSV is dan ook favoriet voor het winnen van de Super Cup en de quotering voor winst in reguliere speeltijd is dan ook 2.00. Gelijkspel is 3.45 en winst Feyenoord 3.75. Wij gaan voor een reguliere overwinning van PSV. Wat speel jij? Zet nu in!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Zet gratis €15 in op BE of NL ploegen in de El
volgend artikel
Gokken op Community Shield Vooruitblik + Top Odds!