09:00 uur

Gokken op PSV Feyenoord Voorbeschouwing & Actie!

De eerste topper in de Nederlandse competitie 2017/2018 staat voor de deur en hiervan kan jij nu profiteren. BetFIRST geeft alle nieuwe Nederlandse en Belgische klanten namelijk de kans om een € 100 risicovrije weddenschap op dit duel te spelen! Wij blikken voor jou vooruit op deze actie en aanvullend lees je ook een voorbeschouwing op dit duel.
 

Hoe kan ik Gratis en Risicovrij € 100 Wedden?

  • Je meld je via een van de bonus banners op deze site aan bij BetFIRST.
  • Je maakt een storting met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PayPal etc.
  • Je plaats een eerste weddenschap op een duel naar keuze tot € 100.
  • Gewonnen? De inzet + winst is voor jou. Je kunt uitbetalen of doorspelen.
  • Verloren? Je mailt support.nl@betfirst.be en ontvangt je inzet tot € 100 terug!
  • Hierna hoef je enkel nog dit cashback bedrag 1x in te zetten op een 1.20+ odd.

 

BetFIRST Welkomstbonus
© BetFIRST

 

Een betere Cash Back Actie ga je niet vinden!

Bovenstaand beschreven BetFIRST Bonus is van toepassing op je eerste weddenschap naar keuze. Dit mag het duel PSV – Feyenoord zijn, waar we zometeen op vooruitblikken, maar ook elke andere weddenschap. Hoe dan ook, bij verlies ontvang je je inzet tot € 100 geheel terug! Een ongekende gratis weddenschap actie en een extreem hoog cashback bedrag. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar support.nl@betfirst.be om je bedrag terug te krijgen. Hierna zet je het 1x in op een 1.20+ odd en dat was alles. Uitbetalen is hierna direct mogelijk. Doorspelen is echter ook zeker de moeite waard gezien de Nederlandstalige website, vele promoties en het grote wedaanbod.
 

PSV – Feyenoord Voorbeschouwing

In Eindhoven wordt zondagmiddag om 16.45 afgetrapt in het duel tussen de nummers 5 en 1. PSV wist tot dusverre 9 punten te behalen uit 4 duels en Feyenoord boekte met 4 zeges 12 punten. Deze positieve reeks werd deze week echter hard verstoord door Manchester City. In de Champions League ging Feyenoord met 0-4 ten onder en het had weinig in te brengen. Een verassing was dit echter niet gezien de kwaliteiten van de Engelsen. In PSV treft Feyenoord dan ook een mindere tegenstander. PSV zag onder andere Pröpper vertrekken en haalde weinig versterkingen hiervoor terug. Toch dient Cocu kampioen te worden en de druk is dan ook groot. Te groot voor PSV? De bookmakers denken van niet en zien PSV met een 2.05 odd als ruime favoriet. Feyenoord krijgt een quotering van 3.45 en gelijkspel 3.50. Wat denk jij? Klik op de claim de bonus banner onderaan dit artikel, ga Eredivisie Wedden en speel € 100 risicovrij!

Claim de bonus! Meer informatie