BetCity Nieuws

PSV – FC Utrecht wedden in de Eredivisie

Dit is misschien wel de mooiste wedstrijd van dit weekend in de Eredivisie. Nummer drie PSV neemt het op tegen FC Utrecht, de nummer vier van de competitie. Hieronder kijken we wat de beste odds zijn en waar je deze kunt vinden. 

PSV verspeelt dure punten tegen Heerenveen

PSV had goede zaken kunnen doen door van Heerenveen te winnen, toch kwam PSV niet verder dan een gelijkspel en verloren ze twee dure punten. Door dit gelijkspel pakte Feyenoord de tweede plek over en staat PSV nu derde. Dat betekent dat de wedstrijd tegen FC Utrecht gelijk een hele belangrijke is. Als PSV opnieuw punten verliest wordt de afstand op de koploper alleen maar groter. Tegelijkertijd moet PSV ook rekening houden met de belangrijke wedstrijd in de Europa League tegen Real Sociedad. PSV kan dus geen krachten sparen en moet volle bak deze twee wedstrijden in gaan. Het kan daarom wel eens een alles of niets week worden voor Roger Schmidt en zijn mannen.

Bij PSV ontbreken er wel nogal wat spelers. Ryan Thomas, Cody Gakpo Non Madueke, Jordan Teze, Max Zahavi zijn namen die waarschijnlijk allemaal niet in actie zullen komen tegen Utrecht.  Hoe Schmidt de wedstrijd begint en welke spelers er wel en niet bij zijn, is nog even de vraag Wel kunnen we al kijken wat de odds zijn voor deze wedstrijd en welke van de betting sites de beste odds heeft.

FC Utrecht kan met een overwinning aansluiten bij de top drie

FC Utrecht verspeelde de goede positie door twee keer achter elkaar te verliezen. Desalniettemin staat Utrecht wel nog vierde, maar is het verschil met de top drie toch wat opgelopen. Het verschil met PSV is op dit moment vijf punten. Dat betekent dat een overwinning meer dan welkom is aan de zijde van FC Utrecht. Daarmee wordt het verschil met PSV verkleind tot slechts twee punten. De vorige keer dat deze ploegen tegen elkaar speelden, sleepte FC Utrecht een gelijkspel uit het vuur. Toch wint Utrecht meestal alleen in eigen huis en doet PSV hetzelfde. Wat die statistieken betreft ziet het er niet zo heel rooskleurig uit. 

Toch zal Utrecht weer eens ouderwets de mouwen opstropen en hopen te profiteren van het blessureleed van de Eindhovenaren. Toch is Utrecht zelf ook niet helemaal blessurevrij. Tommy St. Jago, Christopher Mamengi Sylian Mokono en Mike van der Hoorn zijn niet okselfris en het is nog niet zeker wie van deze spelers kan meedoen tegen PSV. Wie is de favoriet van deze twee gehavende ploegen en wat verwachten de Ideal bookmakers? Die vraag beantwoorden we hieronder.

PSV FC Utrecht odds 04-12-2021
© Betcity

Welke bookmaker heeft de beste odds om mee te wedden?

Bij Betcity zien we de beste odds voor de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht. Deze bookmaker geeft namelijk 1,57 voor een overwinning. Een overwinning van Utrecht staat op 5.40. Een gelijkspel levert net even iets minder op met 4.70. Toch is er zeker wel een kans aanwezig dat FC Utrecht gaat stunten tegen PSV. We gaan het zien op zaterdag. Vergeet niet de Bet365 review te lezen en gelijk in te zetten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise wedden op vrijdag
volgend artikel
Ajax - Sporting odds & voorbeschouwing