weddenbonus nieuws

Gokken op PSV Bayern Munchen – Nu 26.00 en 6.00 odds!

888Sport biedt alle nieuwe Nederlandse klanten ongekend hoge odds voor het Champions League van dinsdagavond 20.45u tussen PSV en Bayern München. Een weddenschap op winst PSV levert je een odd van 26.00 i.p.v. 8.00 op en winst Bayern München kent een verhoogde odd van 6.00 i.p.v. 1.38. Wij leggen jou exact uit hoe jij meespeelt en schreven een PSV Bayern München Voorbeschouwing.
 

Hoe wed ik op PSV @ 26.00 of Bayern @ 6.00?

  • Meld je aan bij 888Sport via een van de aanmeld banners op deze website.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafe, Visa/Master.
  • Wed € 10 pre-match op winst PSV @ 8.00 of winst Bayern München @ 1.38.
  • Gewonnen? Ontvang je inzet en reguliere winst + extra gemaakte winst in Free Bets.
  • Benut je € 180 (PSV) of € 46,20 (FCB) Free Bets binnen 7 dagen en win nog meer!

 

PSV Bayern München Wedden
© 888Sport

Benut ook alle andere 888Sport Promoties!

Bovenstaande Champions League Bonus van 888Sport zorgt ervoor dat jij met een € 10 inzet gelijk met grote winst kan starten bij 888Sport. Je ontvangt je inzet en winst tegen de normale quotering direct in echt geld en daarnaast ook nog eens de extra gemaakte winst door de verhoogde quotering in de vorm van een Gratis Weddenschap. Naast deze 888Sport Promotie voor nieuwe klanten wachten er daarnaast op jou nog tal van andere acties. Zo kun je je inzet terugkrijgen bij doelpunten na de 88e minuut, Free Bets winnen per doelpunt van jou gescoorde teams en zelf gratis weddenschap met de 888Sport App winnen. Groot voordeel van 888Sport is ook dat je er kunt storten met iDeal, het wedaanbod zeer groot is en ook de  quoteringen van prima niveau zijn. Aanmelden bij 888Sport is de moeite waard!
 

Voorbeschouwing PSV – Bayern München

Voordat je besluit om in te zetten op PSV of Bayern München is het altijd handig om wat achtergrond informatie over dit duel te weten. PSV behaalde slechts 1 punt uit de eerste 3 Champions League duels en moet winnen om nog enige kans te maken op CL overwintering. Uit bij Bayern werd relatief kansloos verloren met 4-1 en ook in de competitie loopt het niet bijzonder goed. Bayern wist 6 punten te behalen uit haar eerste 3 duels en verloor enkel bij Atletico met 1-0. In de competitie gaat Bayern fier aan kop. Een overwinning van Bayern lijkt dan ook de meest logische keuze maar we weten allen dat PSV afgelopen seizoen haar 3 groepsduels thuis wist te winnen. Het kan spoken in Eindhoven. Doet het dit vandaag ook?

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Feyenoord - Ajax - Niet goed? Geld terug!
volgend artikel
Gokken op Tottenham Bayer Leverkussen - Spurs @ 8.00!