weddenbonus nieuws

Wed nu met € 15 Zonder te Storten + Super € 150 Bonus!

Zowel voor de Champions League als Europa League staan de laatste voorrondes deze midweek op het programma. Een prachtige kans voor Nederlanders en Belgen dient zich nu aan bij Bookmaker Tipbet. Zij geven je namelijk de gelegenheid om te wedden met € 15 zonder storting + een zeer flexibele 100% tot € 150 stortingsbonus. Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel van PSV thuis tegen BATE Borisov vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik €15 gratis zonder storting bij Tipbet?

  • Klik op een van de Tipbet inschrijfbuttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Ga erna naar je ´account summary´ en geef hier de bonus code ´Extra15´ in.
  • Je zult zien dat er direct € 15 aan gratis wedtegoed in je account klaarstaat.
  • Speel nu voor € 105 op combinatie weddenschappen met 1.80(+) selecties.
  • Slaag je hier binnen 14 dagen dan zet Tipbet max. € 100 om in echt geld!

 

Tipbet wedden © Tipbet

 

Stort en profiteer van 100% tot € 150 gratis!

Een Gratis Welkomstbonus Zonder Storting is natuurlijk altijd mooi maar je kan pas echt dikke winst maken door te profiteren van de stortingsbonus van Tipbet. Dan krijg je namelijk een verdubbeling van je stortingsbedrag tot maar liefst € 150 in bonus uitgekeerd. Erna hoef je slechts 5x je stortings- en bonusbedrag in te zetten op odds van 1.60 of hoger binnen 90 dagen om je bonus om te zetten in echt geld. Tipbet behoort tot de Bookmakers Voetbal met een groot wedden aanbod en prima quoteringen. Daarmee behoort het tegelijkertijd tot onze favoriete Betting Sites en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden. Vele landgenoten gingen je reeds voor!
 

Is PSV ook in eigen huis te sterk voor BATE?

Met 9 punten uit 3 competitieduels en een 2-3 uitoverwinning in Wit-Rusland op zak lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor PSV dit seizoen. De stemming dient echter iets getemperd te worden aangezien de laatste 2 competitie overwinningen pas laat tot stand kwamen en uit bij BATE een gelijkspel ook zomaar had gekund. Het spel is met momenten wisselvallig en daarom is nog niks beslist. Wij denken dat PSV doorgaat maar in dit geval ligt de value wel bij BATE Borisov, de odds voor hen zijn namelijk bijzonder hoog. Winst BATE levert een 8.50 odd op, gelijkspel 4.90 en winst PSV 1.40. Wij spelen x2 @ 2.85. Wat speel jij? Zet in bij Tipbet en pak zowel de € 15 gratis als de € 150 welkomstbonus en ga voor grote winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Weet Ajax de CL te bereiken? Wed met € 150 Gratis!
volgend artikel
Pak € 5 Gratis + € 500 aan Bonus voor bijv. Brøndby - Genk!