weddenbonus nieuws

Wordt PSV Kampioen? Pak nu € 50 gratis ongeacht resultaat!

Zondag treffen PSV en Ajax elkaar om 16.45u in Eindhoven en bij winst zijn de Eindhovenaren verzekerd van het kampioenschap. Wij blikken voor jou vooruit op dit duel en laten jou eveneens kennis maken met Bookmaker Mr Green. Alle Nederlanders die nog geen klant zijn bij Mr Green profiteren nu namelijk van € 50 aan Free Bets na hun eerste weddenschap met een inzet van € 20 of meer!

Hoe krijg ik € 50 aan Free Bets bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op een quotering van 1.80(+).
  • Erna ontvang je, ongeacht het resultaat, 2x een Free Bet t.w.v. € 25 gratis!
  • Benut je Free Bets binnen 7 d.m.v. enkelvoudige bets op odd van 1.80(+).
  • Alle winst uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden geheel voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Pak aanvullend wekelijks een € 10 Free Bet!

Naast bovenstaande Mr Green Bonus wachten er nog mooie andere promoties. Een van deze promoties is een Free Bet van € 10 die je krijgt na elke week waarin je tussen maandag 00.01u en zondag 23.59u voor € 100 of meer speelt op quoteringen naar keuze. Mr Green heeft een zeer uitgebreid wedden aanbod en eveneens prima quoteringen. Wedden met iDeal is mogelijk en ook heb je tal van andere stortopties. Wij scharen Mr Green onder de betere Bookmakers Nederland en raden je ook aan je nu aan te melden nu voorgenoemde 250% tot € 50 bonus nog beschikbaar is!

Voorbeschouwing PSV Ajax

Niks is mooier voor PSV dan thuis kampioen worden, en zeker tegen Ajax. Heel Eindhoven is dan ook gebrand op een overwinning en de statistieken spreken in het voordeel van PSV. Thuis won het namelijk 14 van haar 15 duels en eenmaal speelde het gelijk. Ook het doelsaldo is indrukwekkend met 41 goals voor en slechts 9 goals tegen. De quotering van 2.50 voor winst PSV is dan ook naar onze mening erg hoog. Gelijkspel is 3.60 en winst Ajax is 3.50. Zeker als je bedenkt dat Ajax in de laatste weken totaal niet weet te overtuigen. Ga je met ons mee of heb je meer geloof in Ajax? Pak hoe dan ook € 50 aan Free Bets!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Amstel Gold Race Voorbeschouwing en € 150 Bonus!
volgend artikel
Betting Standard Anderlecht: € 5 ligt voor je klaar.