weddenbonus nieuws

PSV Ajax en pak €100 extra

De topper van deze speeldag speelt zich af in Eindhoven, waar PSV Ajax ontvangt. De nummer 1 tegen de nummer 2 en elk jaar is dit weer een belangrijk en spannend duel. Om het nog spannender te maken, levert Bet90 een welkomstbonus van 100% tot €100 voor nieuwe Nederlandse wedders. We leggen deze promotie uit en kijken vooruit naar het duel tussen PSV Ajax.

Nieuw speler bij Bet90: 100% tot €100 bonus

  • Registreer je account door hier op de button of foto van Bet90 te klikken.
  • Als je bij de storting de code “SWP100” gebruikt, ontvang je de bonus.
  • Om de maximum bonus te verkrijgen dien je min €100 te storten.
  • Zet vervolgens je gestort bedrag 1x in op noteringen van 1.80.
  • Hierna ontvang je de bonus van 100% tot €100.
  • Vrijspelen kan je doen door vijfmaal je storting en bonus in te zetten.
  • Dit ook op minimum odds van 1.80 en binnen de 90 dagen.

 

Promo bet90 © Bet90

Deze Bet90 bonus wordt heel vaak aangevuld met promoties zoals de Late Goal Cashback die beschikbaar is in sommige competities of de Bet90 Pulse Betting. Daarnaast kan je ook heel veel bets gedeeltelijk of volledig laten uitbetalen door de cash out functie. Wat een surplus is in vergelijking met andere bookmaker waar je enkel een volledige cash out kan doen. Heel vaak wordt er ook een gratis weddenschap weggegeven, dus hou zeker onze nieuwspagina in het oog.

Voorbeschouwing PSV Ajax

De Bookmakers Nederland hebben PSV Eindhoven als favoriet in deze wedstrijd, maar de verschillen zijn miniem. Zo heeft PSV het thuisvoordeel en dit weegt iets zwaarder door bij de Bookmakers. PSV krijgt voor een overwinning in het eigen stadion een notering van 2.50. Als Ajax de drie punten kan meenemen naar Amsterdam, krijgt een quotering van 2.70 en een gelijkspel levert dan weer 3.30 op. PSV verloor dinsdag tegen Barcelona met zware 4-0 cijfers, terwijl Ajax op woensdag met 3-0 wist af te rekenen met Athene. Zowel PSV en Ajax zijn nog ongeslagen in de eigen competitie, maar Ajax speelde eenmaal gelijk en dat tegen Heracles. Laten we hopen op een schitterende partij en dat je bet winnend mag zijn.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Gokken op Napels Fiorentina en pak €100 bonus
volgend artikel
WK Wielrennen Gokken - Pak nu € 5 gratis en € 500 bonus!