11:52 uur

Prettige kerstdagen

Namens de gehele crew van weddenbonus.com willen we je graag een prettige kerst en een goed uiteinde wensen! Het was weer een succesvol jaar voor weddenbonus waarin een aantal nieuwe bonussen zijn geüpload. Ook de wijzigingen voor alle bekende bookmakers worden bij gehouden op weddenbonus.com.

 

Met name de mobiele bonussen zijn in opmars. Het zijn vaak de grote bookmakers die hierin de trend zetten waarna de rest van de aanbieders volgen. Bijvoorbeeld de Unibet mobiele bonus. Een trend voor mobiele bonussen is vaak dat de minimale quoteringen vrij laag worden gehouden en de te verkrijgen bonus eveneens vrij laag worden gehouden. Hierdoor is de bonus voor een groot publiek toegankelijk. Ook 888sport is een bookmaker die een mobiele bonus heeft gelanceerd.

 

Daarnaast wordt het steeds vaker mogelijk om een bonus op te bouwen. Hierdoor kan je met een vrij lage eerste storting een bonus worden opgebouwd die kan uitlopen op een veelvoud van de eerste storting. 888sport en Betdaq zijn voorbeelden van bookmakers die hier gebruik van maken.

 

Voor het komende periode zullen we zorgen dat nieuwe bonussen worden verwerkt en wijzigingen worden bijgehouden. Voor het actuele aanbod en voor een bonus vergelijk zien we je graag terug op www.weddenbonus.com!