weddenbonus nieuws

Premier League jackpot bij NetBet

NetBet staat erom bekend om nu en dan zeer mooie promoties te bieden en natuurlijk moet WeddenBonus deze dan even in het licht zetten en dit gebeurd ook deze keer weer met de jackpot van de Premiere League. Niet alleen geven zij een mooie bonus aan nieuwe registraties maar nu ook een prijzenpot van waarschijnlijk meer dan 8.000 Euro! Wanneer we daar een stukje van kunnen winnen zou dat toch wel een zeer mooie extra zijn. Hieronder alvast even de gegevens en verder informatie aangaande deze Jackpot promotie.

Netbet Premier League Jackpot Banner
© NetBet

 

Werking van de Jackpot

De jackpot gaat als volgt te werk. Je registreert jezelf om mee te doen met de promotie. De grootte van de jackpot zal bepaald worden door de hoeveelheid punten dat de winnaar gaat opstrijken aan het einde van de Premier League. De laatste vijf winnaars van de Premier League zijn allemaal geeindigd met meer dan 80 punten wat dus concludeerd dat ook deze keer de jackpot naar alle waarschijnlijkheid hoger gaat liggen dan 8.000 Euro! Je moet dus tenminste 1 enkele weddenschap op de winnaar van de Premier League plaatsen van 10 Euro. Let wel op, enkel je eerste weddenschap op de winnaar telt voor de promotie dus je kunt niet op 5 verschillende winnaars een weddenschap plaatsen en dan met alle 5 kans maken. Enkel de eerste weddenschap gaat meetellen. Dus als je eerste weddenschap effectief de winnaar wordt dan krijg jij een deel van de prijzenpot van meer dan 8.000 Euro!

Conclusie

Een mooie promotie voor iedereen dat op de voet de Premier League volgt. Mocht jij niet zo geintresseerd zijn in de Premier League dan heeft NetBet nog steeds de Netbet stortingsbonus die je nog altijd volop kunt gebruiken voor andere weddenschappen.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gratis weddenschap voor de Euro kwalificaties bij NetBet
volgend artikel
Betsson Kerstactie: 4 weken lang prachtige prijzen!