weddenbonus nieuws

Inzetten op Premier League Darts Finale – Top Odds en Bonus!

Donderdagavond worden de Play Offs van de Premier League of Darts gespeeld. Michael van Gerwen, Michael Smith, Gary Anderson en Rob Cross spelen om de Premier League of Darts titel en de hoofdprijs van 250.000 pond. Spanning gegarandeerd die jij kan opvoeren met een weddenschap. Speel je als Nederlander of Belg bij 1xBet dan ben je verzekerd van hoge quoteringen en als nieuwe klant zelfs van 100% tot € 130 exclusieve bonus! Bekijk de acties en lees de Gokken op Premier League Darts Play Offs Voorbeschouwing.
 

Nieuw? Benut 100% tot € 130 aan 1xBet Bonus!

  • Klik op een van de 1xBet buttons op onze site en vul het inschrijfformulier in.
  • Gebruik in het inschrijfformulier onze exclusieve 1xBet Bonus Code: 1x_3837.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je 100% bonus tot max. € 130 in je bonus account.
  • Zet bonus 5x in op combi bets met 3(+) selecties en min. 3x een 1.40(+) odd.
  • Bonusgeld over hierna? 1xBet zet tot € 130 van je bonus om naar echt geld.
  • Je storting is nog onaangetast. Zet 1x in op 1.10(+) voor je een uitbetaling doet.

 

1xBet Bonus Code © 1xBet

 

1xBet – Blinkt uit met wedden aanbod en odds!

Bovenstaande bonus van 1xBet laat je risicovrij met bonusgeld spelen zonder dat je echt geld wordt aangetast. Dit is echter niet de enige reden om je aan te melden. Bookmaker 1xBet blinkt namelijk uit in een geweldig wedden aanbod van meer dan 50 sporten en zeer hoge quoteringen. Ook is het fijn dat je zeer veel betaal- en uitbetaalopties hebt en de website Nederlandstalig is. De grote hoeveelheid aan promoties is eveneens mooi meegenomen. Hiermee behoort 1xBet tot de Beste Bookmakers / Betting Sites Nederland.
 

Voorbeschouwing en Quoteringen Finale!

Na 16 competitiewedstrijden staat van Gerwen op 1, Smith op 2, Anderson op 3 en Cross op 4. Dit betekent dat topfavoriet van Gerwen het in de eerste halve finale opneemt tegen regerend wereldkampioen Cross. Cross is de laatste weken uit vorm en zeker gezien het langere format (best of 19 legs) lijkt het een zeer moeilijke opgave. Dit komt ook terug in de quoteringen, winst Cross 5.05 en winst Van Gerwen 1.22. De andere halve finale belooft spannender te worden. Smith is de verassing van dit Premier League seizoen. Hij is ietwat teruggevallen in de laatste weken maar een odd van 3.24 heeft zeker value. Winst Anderson staat genoteerd aan 1.41. Ook kun je bij 1xBet inzetten op bijvoorbeeld correct score, hoeveelheid 180´ers, 9 darters en kleur van het vak waarin de winnende pijl wordt gegooid. Tal van opties waar jij zowel pre-match als live op kunt inzetten bij 1xBet!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Europa League Finale met Verhoogde Odds bij BetFIRST!
volgend artikel
Gokken op FA Cup Finale - Acties bij Betser!