weddenbonus nieuws

Premier League Darts: Wint van Gerwen opnieuw?

Donderdag staat er de finale van de Premier League Darts op ons te wachten. In de London Arena komt de Nederlander Michael Van Gerwen oog in oog met de Noord Ierse Daryl Gurney te staan. Als de groepsfase enige indicatie was, dan wordt dit een lastige taak voor Van Gerwen, die zijn 7de finale op rij wil behalen. In de andere halve finale krijgt Rob Cross het af te maken met James Wade. Voormalig Wereld Kampioen moet het doen tegen de 2009 PDC winnaar aldus. De winnaar van beide halve finales spelen diezelfde avond nog tegen elkaar voor de titel. Het wordt gegarandeerd een avond vol spanning, via deze geweldige unibet promotie kan je hem nog spannender maken! Hoewel er geen Unibet Bonus Code Nederland beschikbaar meer is, kunnen Nederlanders wel nog genieten van onze Beste Nederlandse Bookmakers.

 

Wie wordt Kampioen PDC 2019? Premier League Darts odds en voorbeschouwing:

De Premier League darts 2019 wordt een spektakel om niet te missen. Vanwege de sterke line-up in de Unibet PDC Play-offs kunnen we niet te zeker zijn in onze voorspellingen. Toch willen met goede moed wel eens een poging proberen te maken. We gokken op Kampioen PDC 2019 met een Michael Van Gerwen. In de halve finales van de PL darts is hij de grootste favoriet tegen zijn rechtstreekse tegenstander Daryl Gurney. Een winst en dus ook een finale plaats ligt dan ook zeker binnen de mogelijkheden. Eén ding om over na te denken, een tweemaal onderling verlies tegen zijn tegenstander zowel als een PDC finale verlies in 2018 zit sowieso in het hoofd van de Nederlander. Wa denk jij, zorgt dit voor extra motivatie of eerder verhoogde zenuwen?

 

Quoteringen PDC 2019 - Finale Darts

© Unibet

 

In de andere halve finale zou het normaliter dichter bij elkaar moeten liggen. De twee Engelse landgenoten Rob Cross en James Wade nemen het op tegen elkaar met odds die relatief dicht bij elkaar liggen. Cross is een kleine favoriet in deze partij, maar tel Wade nooit uit. Met een kans op een tweede Premier League overwinning en een waanzinnige € 250 000 op het spel, vindt hij misschien wel eens zijn beste vorm. Darts is naast een technisch spel ook heel psychologisch, dus wie heeft er ijzeren zenuwen? Wie denk jij dat de Premier League Darts 2019 Kampioen wordt? Hieronder vind je de Odds Play-offs Darts 2019, wed zelf op je favoriet.

 

Odds Premier League Darts Kampioen 2019

© Unibet

 

Wedden op Premier League darts met Unibet Welkomst bonus:

Wil je graag wedden op Premier League Darts? Neem dan nu de waanzinnige 300% bonus tot € 120 bij Unibet en pak zelf ook prijs. Dit aanbod is één van de beste die er bestaan voor éénder welke bookmaker. Een drievoudige verhoging van je eerste storting die enkel 3 keer moet ingezet om te laten uitbetalen? Dat vinden wij alvast prima, met dit bonus bedrag kan je dus veel Gratis Wedden. Hiervoor krijg je 30 dagen de tijd om op quoteringen van 1.40 of meer in te zetten. Ga dus vandaag nog Gokken op de PDC 2019 met deze fantastische promotie! Spijtig genoeg is deze promotie niet beschikbaar voor Nederlanders, maar via onze beste Nederlandse Bookmakers lijst is dat geen probleem.

Over de auteur

vorig artikel
Wed op Real Madrid - Real Betis en La Liga in Spanje met 300% bonus!
volgend artikel
Gok op ATP Lyon met € 150 bonus!