weddenbonus nieuws

Wedden op de Premier League bij 18Bet

 

8 Augustus gaat de premier league weer van start en tijdens deze start kunnen we weer zeer veel spektakel verwachten en mooie promoties gaan ook altijd gepaard met deze start. 18Bet geeft je dan ook een bonus van wel 150% tot 30 Euro als je de bonuscode NEW150 ingeeft bij het aanmelden op de website. Als je dus wilt starten met het inzetten op de Premier League die start op 8 augustus en je wilt hier 50 euro op inzetten zul je eigenlijk maar een bedrag van 20 Euro moeten storten om de mogelijkheid te krijgen om 50 euro in te zetten op de wedstrijden.

18Bet welcome bonus

De topwedstrijden

We hebben hieronder even de toppers van de eerste speeldag opgenoemd:

  • Arsenal – West Ham united                                        8 Augustus – 16:00
  • Bournemouth AFC – Aston Villa                                 8 Augustus – 16:00
  • Chelsea – Swansea city                                             8 Augustus – 16:00
  • Everton – Watford                                                       8 Augustus – 16:00
  • Leicester City – Sunderland                                        8 Augustus – 16:00

 

Zoals je kunt zien zal het er 8 Augustus dus al direct geweldig spannend aan toe gaan aangezien alle toppers terug beginnen te spelen. De grote favorieten zijn uiteraard Arsenal, Chelsea en toch ook wel Leicester City, maar mocht je het geluk echt op de proef willen stellen en een accu willen inzetten op alle 5 met als favorieten in de categorieen 1×2: Arsenal, Bournemouth AFC, Chelsea, Everton en Leicester City dan kan je ( mochten al deze clubs winnen) met een inzet van 5 Euro maar liefst 56,80 Euro pakken wat toch een mooi bedrag is.

 

Meerdere kleine inzetten

Aangezien je toch je 18bet bonus gaat verkrijgen kun je dus zeker en vast ook 10 van deze inzetten plaatsen met je initiele stortingsbedrag van 20 Euro en je 30 Euro bonus erbij. Met een combinatie van verschillende kleine inzetten kun je dan ook Manchester city erbij nemen en eventueel Manchester United of Stoke city nog mee in de lijst combineren.

 

Over de auteur

vorig artikel
Fast Market weddenschappen bij Netbet
volgend artikel
Wedden tijdens de 2de speeldag bij Unibet