weddenbonus nieuws

Portugal Win 8.0 – Wales Win 17.0. Alleen vandaag bij 888!

Je leest het goed. 888Sport verhoogt speciaal voor nieuwe klanten uit Nederland de quoteringen voor winst Portugal of Wales in reguliere speeltijd naar 8.0 en 17.0. Een potentiële winstverhoging van meer dan 600% ten opzicht van de reguliere odds! Wij leggen jou uit hoe jij van deze quoteringen profiteert en alle overige 888Sport Promoties.

 

Hoe wed ik op Portugal 8.0 of Wales 17.0 Quotering?

  • Aanmelden via onderstaande afbeelding bij 888Sport.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Neteller of Skrill.
  • Wed pre-match € 5 – € 10 op Portugal Win 2.15 of Wales 4.2.
  • Gewonnen? 888Sport betaalt extra hoge odd winst uit in Free Bets.
  • Zet je Free Bets binnen 7 dagen in op bets naar keuze en winst is voor jou!

 

888Sport Portugal Wales © 888Sport

 

888Sport – Veel Promoties, Goede Quoteringen, Groot Wedaanbod

Bovenstaande 888Sport Bonus voor nieuwe klanten is alleen al een aanmelding waard. 888Sport is daarnaast een Bonus Bookmaker waarbij het loont om ook hierna je weddenschap te spelen. Zo profiteer je naast bovenstaande actie ook nog van de 888Sport Happy To Assist actie gedurende het EK. Als jij wed op een eerste doelpuntenmaker en hij blijkt een assist te geven ontvang je je inzet tot € 25 terug. Daarnaast zijn er nog tal van andere promoties die je allemaal na je aanmelding terugvindt op de 888Sport Promotie Pagina. Bovenstaande bonus is exclusief beschikbaar voor Nederlanders en te claimen via bovenstaande afbeelding. Kies je liever voor een ander duel dan kun je je via onderstaande banner aanmelden en wordt de winst uit je eerste weddenschap verdrievoudigd met verder dezelfde voorwaarden.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Alleen Vandaag, Pak mee: € 10 risicovrije bet bij Betworld!
volgend artikel
Wed op Halve Finale(s) en ontvang € 25 Gratis Finale Bet!