weddenbonus nieuws

Inzetten op Portugal Nederland met € 5 Gratis Wedtegoed!

Maandagavond trapt Oranje om half 8 af in Geneve voor een vriendschappelijk duel tegen Portugal. Een vriendschappelijk duel dat jij spannender kunt makken door erop te wedden! Dit kun je nu onder andere doen bij b-Bets met als groot voordeel dat exclusief via onze website € 5 gratis klaar staat zonder storting en je ook nog eens € 100 gratis krijgt als je wel stort. Hoe deze actie in zijn werk gaan en meer over b-Bets vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 5 Gratis van b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur zul je zien dat er € 5 gratis tegoed klaarstaat.
  • Speel voor € 80 op weddenschappen met quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Heb je hierna saldo over? Dan wordt max. € 50 omgezet in echt geld!
  • Geen saldo meer over of wil je meer bonus? Maak dan een storting!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Storten loont met 100% Stortingsbonus!

Geheel Gratis Wedden is natuurlijk een prachtige kans maar echt mooi voordeel pak je als je overgaat tot het maken van een storting. In dat geval verdubbelt b-Bets je storting namelijk met een bedrag tot maximaal € 100. Als je dus € 100 stort, heb je € 200 aan speeltegoed! Het 100% bonusbedrag zet je om in echt geld door de waarde van je storting en bonus 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Alle weddenschappen met 3 of meer uitkomsten tellen mee en je hebt hiervoor 30 dagen de tijd. Storten bij b-Bets kan onder andere met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller en PaySafeCard.

Vele Nederlanders en Belgen gingen je reeds voor!

Er zijn niet veel bookmakers die gratis geld weggeven met als gevolg dat vele landgenoten reeds klant zijn bij b-Bets. Veel van hen blijven ook op langere termijn hun weddenschappen hier plaatsen vanwege het ongekend grote wedden aanbod. Er zijn tientallen verschillende sporten waar jij op kunt wedden met tal van selecties per duel. De klantenservice is verder ook uitstekend bereikbaar en en de website werkt snel. Meld je dan ook aan bij deze tot de uitstekende Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie behorende sportweddenschappen aanbieder en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Nederland Engeland met BetFIRST Extra´s!
volgend artikel
Nu € 20 cash voor Belgen bij Correct Score Belgie - Saoedie Arabie!