weddenbonus nieuws

Zet in op Portugal Marokko en verdien €5 gratis

Portugal en Marokko spelen op 20 juni de tweede wedstrijd in hun groep. Betsson heeft een promotie voor deze wedstrijd: als Ziyech het eerste doelpunt maakt, krijg je een €5 bonus. Betsson aanvaardt enkel Nederlandse klanten en voor nieuwe klanten is er ook een welkomstbonus van 100% tot €75. Hieronder leggen we deze promotie uit plus we geven een voorbeschouwing op de wedstrijd.
 

Hoe krijg ik de €5 gratis promotie

  • Klik hier op de Betsson banner of foto en registreer je account.
  • Stort voor minstens €10 via iDeal, Visa, MasterCard of Paysafecard.
  • Plaats min €5 bet op Ziyech als 1e doelpuntenmaker op 20 juni.
  • Enkel een prematch bet geldt voor deze promotie.
  • Daarna dien je 10x je Free Bet rond te spelen.
  • De minimale odds dienen dan telkens 1.50 te zijn.
  • Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Nieuwe spelers uit Nederland kunnen zich inschrijven bij deze bookmakers Nederland en krijgen ook een welkomstbonus van 100% tot €75. Onmiddellijk na je storting krijg je deze 100% bonus toegevoegd aan je account. Ook hier gelden dezelfde bonusvoorwaarden. Je dient 10x je bonusbedrag rond te spelen en dit op minimale odds van 1.50. De tijdslimiet van 1 maand, blijft ook hier gelden. Belgen kunnen een kijkje nemen op onze bookmakers WK 2018 om alle bonussen en promoties te bekijken.

 

wedden Portugal Marokko © Betsson

 

Voorbeschouwing Portugal Marokko

Portugal en Christiano Ronaldo hebben een glansprestatie neergezet tegen Spanje. De spectaculaire wedstrijd eindigde op 3-3, na onder meer een hattrick van Ronaldo. Hiermee is Ronaldo meteen ook de topfavoriet voor de WK Topscorers 2018 winnend af te sluiten. Ook voor deze wedstrijd tegen Marokko zijn ze de favoriet en krijgen hierdoor een notering van 1.66. Een gelijkspel levert 3.85 op, terwijl winst voor Marokko een quotering van 6.15 oplevert. Marokko moest op de eerste speeldag het onderspit delven tegen Iran met een 0-1 nederlaag. In de allerlaatste seconden werd een owngoal gescoord. Hopelijk kan Marokko zich herpakken en wie weet, kunnen ze ook Portugal verslaan. Waag je kans als je denkt dat Ziyech als eerste scoort in deze wedstrijd.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op België Panama en krijg exclusief €130
volgend artikel
Inzetten op Kroatië Argentinië en krijg 200% extra