weddenbonus nieuws

Euro 2020 voorbeschouwing: Duitsland Portugal 19-06-2021

Duitsland verloor de topwedstrijd tegen Frankrijk en staat nu op achterstand in Groep F. Komt het nog goed met de Duitsers? De voorbeschouwing bij deze wedstrijd tegen Portugal en beste odds zie je hieronder.

 

Kan Duitsland de achterstand inhalen?

Er is slechts een wedstrijd gespeeld, er zijn er dus nog twee te gaan. Het EK is dus zeker nog niet voorbij voor de Duitsers. Toch kwam de nederlaag hard aan. Dat had te maken met de manier waarop. Mats Hummels heeft het enige doelpunt van de wedstrijd op zijn naam staan en dat was een eigen goal. Duitsland was statistisch gezien sterker dan Frankrijk. Die Mannschaft had meer schoten, meer balbezit, maar dus niet meer doelpunten. Duitsland dat aan het laatste eindtoernooi onder coach Joachim Low bezig is, zal moeten herstellen van deze nederlaag.

De enige manier lijkt door Portugal op zaterdag te verslaan. Bij een nederlaag kan het sprookje van de Duitsers wel eens heel snel klaar zijn. Nu heeft Duitsland ook nog het voordeel dat Frankrijk en Portugal nog tegen elkaar spelen in de derde wedstrijd. De laatste wedstrijd tegen Portugal won Duitsland maar dat was op het WK in 2014. De vier laatste wedstrijden tegen deze tegenstander werden zelfs gewonnen maar daarvoor moeten we verder terug in de tijd. Joachim Low heeft nog een kans om iets moois neer te zetten en dat is op dit EK. Daar is dan wel winst van Portugal voor nodig. Verwachten de betting sites winst van Duitsland? Je leest het zo.

 

Portugal maakt indruk 

Portugal is de regerend Europees kampioen en hoewel de eerste helft wat stroperig verliep, pakte de Portugezen uit in de tweede helft tegen Hongarije. De Portugezen kwamen op voorsprong door een goal van Rafael Guerreiro in de 84e minuut. Het leek er overigens op dat Portugal alle energie voor de laatste tien minuten bewaarde. Na de goal in de 84e minuut, scoorde Ronaldo de 2-0 door een penalty te benutten. Het hoogtepunt van de avond was uiteindelijk een schitterend uitgespeelde aanval met opnieuw CR7 in de hoofdrol. Ronaldo tekende zo voor de eindstand.

De eerste zege is binnen en daardoor is Portugal nu koploper in groep F. Nu staan er nog twee loodzware wedstrijden op het programma. De eerste is die tegen Duitsland. We gaan hieronder bij de weddenbonus bookmakers kijken waar je de beste odds voor deze wedstrijd kunt vinden.

 

 

 

unibet odds ek 2020 portugal duitsland

© Unibet

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Duitsland is bij Unibet de favoriet om deze wedstrijd te winnen. De bookmaker heeft de beste odds wij deze wedstrijd voor je klaar staan. Er is een flink verschil tussen beide landen. Duitsland staat op 2.35 terwijl je voor Portugal 3.30 krijgt. De Duitsers hebben volgens de bookmakers de beste kans om deze EK match te winnen. Een gelijkspel staat op 3.40 en voor een overwinning van Portugal krijg je 3.30. Het zijn interessante noteringen.Inzetten op de favoriet betekent dat je je inzet ruim kunt verdubbelen. We nodigen je van harte uit om onze Unibet review door te lezen. Direct inzetten op deze wedstrijd kan ook gewoon. Dat doe je door op de link hieronder te klikken.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Euro 2020: Engeland - Schotland voorbeschouwing 18-06-2021
volgend artikel
Wedden op Belgie Finland 21-06-2021 Euro 2020