weddenbonus nieuws

CL kwartfinale – Porto – Liverpool & City – Spurs met €100 bonus

Op woensdagavond is er Porto – Liverpool, and Manchester City tegen Tottenham in de Champions League. De Portugezen komen aan de aftrap te staan na een 2-0 verlies in Engeland. City moet een 1-0 verlies proberen weg te werken. Kunnen beide ploegen in deze kwartfinales hun misstap van vorige week terug goed maken? Gok nu via de Bet90 App!

Bet90 promotie: 50% bonus tot € 100 wedden bonus

Maak je graag al eens een Voetbal Bet? Krijg nu de 50% welkomstbonus van Bet90 tot een mooie € 100. Wat moet ik doen om deze te ontvangen? Nadat je een account hebt geopend, kan je een storting van ten minste € 10 maken met promotie code SWP100. Dit bedrag plus je bonus moet je 5 keer rondspelen op quoteringen van 1.80 of meer en dan wordt het in echt geld omgezet. Met 90 dagen heb je meer dan genoeg tijd om aan de voorwaarden te voldoen.

 

 

Porto Liverpool CL
© Bet90

Champions League Porto – Liverpool: Kan Porto zich herstellen?

Porto verschijnt woensdag aan de aftrap met een 2-0 achterstand na de eerste partij. Er wacht dus een moeilijke uitdaging voor de Portugezen die tegen een sterk Liverpool zullen moeten presteren. Sinds begin maart tegen Everton, hebben de Engelsen alle matchen gewonnen. De thuisploeg is ook aan een knappe reeks resultaten bezig, hoewel je in de Premier League natuurlijk wel wat flinkere tegenstanders treft dan in Portugal.

Het logische resultaat lijkt ons dan toch de kwalificatie van Liverpool. Met het tactisch genie van Jurgen Klopp, zowel als de betere ploeg op papier wordt het normaalgezien een makkie om zich in de halve finales van de Champions League te plaatsen. Denk jij dat Porto zich nog kan kwalificeren? Of wordt het meer een match om met opgeheven hoofd uit de competitie te kunnen stappen? Wed nu via de beste Nederlandse Bookmakers.

Manchester City – Tottenham Hotspur: Kan City zich nog plaatsen tegen de Spurs?

Manchester City is ook aan een fantastische reeks bezig, met de enige serieuze misteek het verlies op Tottenham vorige week. Met een mogelijke historische quadruple op het menu, is de druk hoog om deze hoop boven water te kunnen houden. Met talenten zoals Kevin De Bruyne, Sergio Aguero, David Silva en de Engelse Raheem Sterling hebben ze allicht kwaliteit genoeg in hun kern om een sterk resultaat te plaatsen.

 

Man City - Tottenham odds
© Bet90

 

 

Tottenham Hotspur heeft dan weer het voordeel om met een 1-0 voorsprong alle deuren dicht te kunnen gooien. Een Premier League overwinning is al lang niet meer mogelijk, een goede Europese campagne is dus de laatste kans op seizoens succes voor de ploeg uit Londen. Een Harry Kane in vorm kan altijd zijn doel vinden, dus zeker en vast wordt het een geweldige Champions League avond om niet te missen. Als jij deze partij nog spannender wil maken, waag dan nu een gokje!

Over de auteur

vorig artikel
Gok op Juventus - Ajax in de CL met € 150 bonus
volgend artikel
Kwartfinale Europa League: Draait Napoli het resultaat tegen Arsenal?