weddenbonus nieuws

Penalty Payback bij Unibet

Voetballiefhebbers uit Nederland opgelet. Indien jullie een account bij Unibet hebben, is dit jullie kans om van het WK 2014 te profiteren. Deze bookmaker biedt een reeks speciale promoties voor het WK 2014. Zo is er nu een promotie rond de penaltyreeksen, waarmee maximaal 50 euro van de inzet terugbetaald werden kan. Daarnaast kun je bij deze bookmaker nog van tal van andere promoties en bonussen profiteren!

Penalty Payback bij Unibet
© by Unibet

En dit werkt zo: Unibet geeft geld terug op alle weddenschappen, die op de winnaar van het WK2014 worden afgesloten, indien de ploeg in een van de KO-wedstrijden –dus na de groepsfase – tegen een andere ploeg in de penaltyreeks verliest. Indien je bijvoorbeeld 50 euro inzet op Nederland, en Oranje verliest in een van de KO-wedstrijden in de penaltyreeks, dan krijg je een bonus van 50 euro van Unibet.

Dit is meteen de maximale bonus, op die je kans maakt. Indien je meer dan 50 euro plaats, krijg je toch maar 50 euro terug van bookmaker Unibet. Om echter überhaupt een kans te maken op een bonus, moet je jouw weddenschap op de winnaar van het toernooi tot donderdag 26 juni om middernacht doorvoeren. Minimaal moet je 10 euro inzetten, om te kunnen meedoen.

  • Tussen 10 en 19,99 euro inzet krijg je 10 euro terug
  • Tussen 20 en 29,99 euro inzet krijg je 20 euro terug
  • Tussen 30 en 39,99 euro inzet krijg je 30 euro terug
  • Tussen 40 en 49,99 euro inzet krijg je 40 euro terug
  • Boven de 50 euro inzet krijg je 50 euro terug

Hoor je bij de gelukkige winnaars, dan krijg je binnen de 24 uur na afloop van de wedstrijd jouw geld terug op je account. Daarvoor moet je je inloggen en in jouw account de bonus accepteren. Deze bonus moet dan nog een keer worden rondgespeeld. Daarna kan de bonus worden uitbetaald. Belangstelling voor promoties rond het WK voetbal? Dan kijk eens gauw op onze pagina met promoties WK!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
WK-Combi bij betFIRST!
volgend artikel
Krijg jouw inzet terug bij Bet365