bet365 nieuws

Dag 1 van de PDC World Dart Championship ‘21/’22

#Ad – De PDC World Darts Championship begint vanavond en niemand minder dan titelverdediger Gerwyn Price komt gelijk in actie. Bij de bookmakers kun je op alle wedstrijden wedden en ook al de winnaar voorspellen. Wat brengt de openingswedstrijd op dag 1?

Gerwyn Price vs. Ritchie Edhouse of Peter Hudson

Alexandra Palace oftewel Ally Pally staat vol met fans vanavond voor de eerste keer in twee jaar. Honderden darts fans zullen in Alexandra Palace kijken naar match tussen Gerwyn Price, de winnaar van vorig jaar. Die neemt het op tegen de winnaar van het duel tussen Richie Edhouse en Peter Hudson dat eerder op de avond wordt gespeeld. Vanwege Visa problemen voor Lihao Wen komt Peter Hudson op het laatste moment invallen. Zowel Edhouse als Hudson hebben nog geen hoge ooien weten te gooein. 

Je kunt de wedstrijd tussen Edhouse en Hudson dus zien als een mooie opwarmer bij het wedden op de PDC WK Darts. Natuurlijk zijn alle ogen gericht op Gerwyn Price die zefls gezien wordt als titelfavoriet. Price is niet de enige die bij de kenners op het lijstje met favorieten staat. We zuillen een aantal favorieten hieronder benoemen. Vervolgens kijken we ook nog even wie er wanneer in actie komt. 

Wanneer komen de favorieten in actie?

Voor je weet wanneer de favorieten gaan beginnen, is het misschien wel handig om eerst even te weten wie de favorieten zijn. Michael van Gerwen is namens Nederland de kanshebber en ondanks een zeer matige seizoen staat hij er bij de bookmakers nog altijd op als een van de favorieten. Peter Wright is bezig aan een sterk seizoen en zal dit jaar zeker voor de titel spelen. Vervolgens is Jonny Clayton ook een van de mannen die bij velen in de top vijf staat. Deze top vijf van favorieten wordt afgelsoten met Dimitri van den Bergh. Verder zijn er natuurlijk nog de bekende namen zoals James Wade, Rob Cross, Jose De Sousa en Nathan Aspinall, dan hebben we Gary Anderson nog niet eens genoemd.

De mondiale darts top komt dus in actie en dat begint vanavond al als Price speelt. Behalve Gerwyn Price komt ook Adrian Lewis vanavond in actie. Aanstaande vrijdag zien we Peter Wright terugkeren op Ally Pally. Op zaterdag avond is het tijd voor Neerlands’ hoop in bange dagen “Mighty Mike” Michael van Gerwen. Clayton komt in actie op 19 december en op maandag 20 december speelt good old Raymond “Barney” van Barneveld. Dimitri van den Bergh kom op dinsdag 21 december in actie en daarmee zijn de grootste en meest spraakmakende wel genoemd. Hoe zit het eigenlijk met de odds en is er ook een mooie bonus te pakken? We gaan kijken bij Bet365 en daar vind je ook de Bet365 bonus tot € 100.

Favorieten PDC World Darts Championship
©Bet365 – 15/12/21 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wie is favoriet om de PDC World Darts Championship te winnen

Nu de eerste partijen vanavond gespeeld worden, kun je al wedden op de winnaar van dit prestigieuze darts toernooi. Bet365 geeft als een van de eerste bookmakers de odds weer. Je kunt natuurlijk eerst de Bet365 review lezen, maar als je na het lezen van de odds direct wilt inzetten, doe je dat via onderstaande link. Gerwyn Price (4.50), Michael van Gerwen (5.00) en Peter Wright (7.50) zijn de grote favorieten. Jonny Clayton (8.00) en Dimitri van den Bergh (17.00) lijken de outsiders te zijn, Daaronder vallen ook Michael Smith, Nathan Aspinall, Jose de Sousa en Robb Cross. Nu de eerste rondes gespeeld gaan worden wordt het langzaam duidelijk wie er goed genoeg zijn om het ver te schoppen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Ajax - AZ in de Eredivisie
volgend artikel
Wint AZ ook van Heracles in de beker?