bet365 nieuws

Wedden op de finale van de WK Darts op 03-01-2021

Na bijna drie weken darten komt er op maandag 3 januari 2022 een einde aan het WK Darts. Dat betekent nog een paar dagen Ally Pally en genieten van ‘s werelds beste darters op één podium. Wie is er favoriet om het toernooi te winnen?

Acht spelers over in de kwartfinales

Mocht je het toernooi niet zo goed gevolgd hebben, dan is het handig om te weten dat er geen Nederlanders en Belgen meer aan het toernooi mee doen. Publiekslieveling en topfavoriet volgens de Britten Gerwyn Price zit wel nog altijd in het toernooi. Ook  Peter Wright en Gary Anderson doen gewoon nog mee. De kwartfinales worden op nieuwjaarsdag gespeeld. Op 2 januari zijn er dan de halve finales en de grote finale is op maandag 3 januari.

Op nieuwjaarsdag kun je inzetten op vier kwartfinales.  De eerste kwartfinale wordt gespeeld tussen James Wade en Mervyn King om kwart voor 2 ‘s middags. Daar is James Wade favoriet met 1.50 voor de winst en zien we Mervyn King op 2.62 staan.Vervolgens spelen Luke Humphries en Gary Anderson tegenover elkaar. Anderson is met 1.66 de man to beat. Luke Humphries staat bij Bet365 op 2.20. Peter Wright (1.44) neemt het op tegen Callan Rydz (2.75) en de kraker tussen Gerwyn Price en Michael Smith is de laatste match van de avond. Price staat op 1.53, voor een overwinning van Smith krijg je 2.50. Mooie odds om te wedden op de PDC WK Darts. En dan hebben de odds voor de toernooiwinst nog niet eens besproken.

Wie is er favoriet om het toernooi te winnen?

Met nog acht spelers in de race dient er een iemand drie wedstrijden te winnen om zich kampioen te kronen. Nog drie finales dus. Wie maakt volgens de betting sites de meeste kans om te winnen? Vorig jaar won Welshman Gerwyn Price en ook dit jaar is Price bij de bookmakers de grote favoriet. Toch mag je ook Peter Wright niet uitvlakken. Price staat bij de bookies op 3.00 voor een toernooi overwinningen en Peter Wright levert je 4.33 op. Michael Smith is de nummer drie met 5.50 keer je inzet. 

Vanaf Gary Anderson (7.50) lopen de odds hard omhoog. James Wade staat op 13.00 en voor een eindoverwinning van Mervyn King krijg je maar liefst 21.00.

Ourtights PDC WK Darten odds
©Bet365-31-12-2021-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met de beste odds en mooie bonus

Nog drie dagen darten en dan zit het grootste toernooi op de dartkalender er weer op. Om te winnen op de outgiths of alle aankomende wedstrijden, raden we je nu aan om naar Bet465 te gaan. Daar staat namelijk een Bet365 bonus voor je klaar en vind je ook nog eens de geweldige odds die je hierboven ziet staan. Door op de link hieronder te klikken kom je direct bij deze mooie odds uit en en kun je je gelijk aanmelden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester City en Arsenal spelen tegen elkaar op nieuwjaarsdag
volgend artikel
Wint Real Madrid van Valencia op zaterdag?