weddenbonus nieuws

De PDC Home Tour: wedden op dit nieuwe darts toernooi met darts legendes

Met de PDC Home Tour is er opnieuw een innovatief darts toernooi opgezet waarbij je kunt inzetten op de grote namen van de PDC. Wij tonen je de beste odds voor dit spannende toernooi!

 

Wat is de PDC Home Tour?

Met de PDC Home Tour komen de beste PDC spelers 32 dagen op rij in actie. Dit toernooi waarbij de spelers vanuit huis tegen elkaar strijden is gratis te volgen via de officiële kanalen van de PDC. Vanaf vrijdag 17 april is er dus elke dag darts te zien. Elke avond spelen alle spelers uit een groep tegen elkaar en hierdoor zijn er dus dagelijks zes wedstrijden waar je op kunt inzetten. De PDC Home Tour is een competitie waarbij je voor elke overwinning twee punten krijgt. Alle verdiende punten worden opgeteld en de beste 32 spelers gaan door naar de volgende ronde.

 

Wie doen er mee aan de PDC Home Tour?

We kunnen ons op gaan maken voor een sensationeel en innovatief toernooi waarbij de grote PDC namen aan de bak mogen. Op de eerste avond zien we al dat regerend wereldkampioen Peter Wright in actie komt in groep 1 waar ook Jamie Lewis en de jonge Nederlander Niels Zonneveld zijn ingedeeld. In Groep 2 zien we Gerwyn Price, terwijl Dave Chisnall in groep 3 is ingedeeld. Met zoveel mooie namen is het natuurlijk erg spannend om in te zetten bij de betting sites Nederland. Behalve erg goede odds hebben we ook nog een fantastische bookmaker bonus gevonden die erg goed van pas komt bij het wedden op de PDC Home Tour. We zullen hier zo uitgebreid op ingaan.

 

PDC Home Tour
© Bet90

 

Mooie wedstrijden om op in te zetten

Op de openingsavond trapt Peter Wright het toernooi af in een spannende wedstrijd tegen Peter Jacques. Dat Wright favoriet is voor de eindzege komt ook direct naar voren in de odds bij deze wedstrijd. Wright heeft 1.11 keer je inzet staan voor een overwinning terwijl een verrassing van Peter Jacques op 5.20 staat. Kort hierna staat de kraker tussen Wright en Lewis nog op het programma maar ook de wedstrijd tussen Jamie Lewis en Niels Zonneveld lijkt spectaculair te gaan worden. Lewis is favoriet met odds van 1.71 voor de winst. Voor een overwinning van Niels Zonneveld krijg je 2 keer je inzet. Er staan tal van schitterende wedstrijden voor je klaar. Laten we snel de Bet90 bonus voor je bespreken zodat je gelijk kunt beginnen te wedden.

 

De Bet90 bonus

Wedden op darts wordt nog spectaculairder met de mooie bonus van Bet90. Je krijgt hier namelijk 50% van je storting als bonus tot een maximum van €100. Door de bonus code SPW100 te gebruiken hoef je alleen je bonusbedrag in te zetten op odds van 1.80 om de bonus te krijgen. Je speelt je bonus speel vrij door je bonus bedrag vijf keer in te zetten op odds hoger dan 1.80, wat zeer goede voorwaarden zijn. Via de link hieronder ga je direct door naar Bet90.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op League of Legends deze week
volgend artikel
Wedden op de League of Legends European Masters 2020