weddenbonus nieuws

Inzetten op Parijs Roubaix met mooie Odds en Bonus!

Zondag staat er opnieuw een wielerklassieker op het programma, namelijk Parijs-Roubaix. Een geweldig parcours met verschillende kanshebbers op de eindoverwinning. Wij raden je aan om je inzet te plaatsen bij BetFIRST vanwege de uitstekende quoteringen. Ook krijgen nieuwe klanten er een geweldige 200% tot € 100 bonus. Deze promotie, meer over bookmaker BetFIRST en een voorbeschouwing op Parijs Roubaix lees je terug in dit artikel. Opgelet: BetFIRST is niet beschikbaar in Nederland.

Hoe krijg ik 100% tot € 200 bonus bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een 200% bonus tot een max. van € 100.
  • Een storting van € 50 betekent dus dat je direct € 150 aan wedtegoed hebt!
  • Zet stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 30 dagen op odds van 1.40(+).
  • Erna is je bonus omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen!

BetFIRST – Zeer populair in de Lage Landen!

Niet enkel bovenstaande BetFIRST Bonus is de moeite waard om je aan te melden. Ook voor de langere termijn loont wedden bij BetFIRST vanwege de prima quoteringen, het grote wedden aanbod en de vele promoties. Ook is het fijn dat de website in het Nederlands is en ditzelfde geldt voor de klantenservice, die overigens zeer goed te bereiken is via mail, live chat en telefoon. Ten slotte is er ook nog een BetFIRST App voor Android en iOS beschikbaar. BetFIRST behoort zonder twijfel tot de Beste Bookmakers en een aanmelding kunnen we je dan ook enkel aanraden.

Bet Parijs Roubaix
© BetFIRST

Voorbeschouwing Parijs Roubaix

Vorige week gaven wij jou als advies mee om in de zetten op Terpstra om de Ronde van Vlaanderen te winnen. Dit gebeurde uiteindelijk ook en daarom is hij opgeschaald tot de topfavorieten voor Parijs Roubaix. De kasseien klassieker is van oudsher zeer zwaar en dit belooft dit jaar niet anders te worden. In bovenstaand overzicht zie je de quoteringen van de favorieten terug. Ook dit keer geven we jou weer een tip, namelijk winst van Sebastian Langeveld @ 81.00. Topfavoriet is hij zeker niet, maar een odd van 81.00 is zeer hoog in de wetenschap dat hij vorig jaar derde werd en nipt te kort kwam voor een eindoverwinning. Voor wie ga jij ditmaal? Zet in bij BetFIRST en geniet van de mooie odds en bonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nu € 15 Risicovrij Inzetten op Man. City - Man. United!
volgend artikel
Nog geen lid bij 1xBet? Pak nu exclusief € 130 risicovrije bonus!