weddenbonus nieuws

Kwalificatie Ajax – 3.55 odd i.p.v. 1.85 bij 888Sport!

Het seizoen is nog maar net van start gegaan maar toch speelt Ajax al direct een van haar belangrijkste wedstrijden. Deelname aan de Champions League staat op het spel. Wij blikken vooruit op Paok – Ajax, andere kwalificatieduels en nog belangrijker, vertellen jou hoe jij kan wedden met een 3.55 Ajax to Qualify odd!

 

Hoe is het mogelijk dat Ajax to Qualify à 3.55 staat?

Dat is een goede vraag waarop wij snel kunnen antwoorden. Bookmaker 888Sport biedt namelijk de 888Sport Bonus aan wat betekent dat alle nieuwe Nederlandse klanten bij hun eerste weddenschap met een inzet van € 5 tot € 10 een winstverdrievoudiging ontvangen! Je speelt bijv. een € 10 bet op Ajax to Qualify @ de reguliere 1.85 odd. Aangezien 888Sport echter bij een goed resultaat je winst verdrievoudigt, ontvang je i.p.v. € 18.50 maar liefst € 35.50 terug! De extra winst wordt uitbetaald in Free Bets die je binnen 7 dagen kunt inzetten. Alle winst is hierna zonder voorwaarden voor jou! Wedden met iDeal is mogelijk bij 888Sport en aanmelden kan direct onderstaand!

 

888Sport Bonus © 888Sport

 

Weet Ajax zich ook daadwerkelijk te kwalificeren?

Als je de 888Sport quotering voor Ajax to Qualify vergelijkt met de winstkans zou je qua value absoluut moeten inzetten op deze quotering. Maar gaat Ajax ook daadwerkelijk doorbekeren in de Champions League? Dat is de vraag. Wij denken van wel en vertellen jou waarom. In de wedstrijd in Amsterdam was Ajax ruim de bovenliggende ploeg, het ontbeerde enkel aan geluk waardoor het bij 1 doelpunt bleef. PAOK wist enkel in de counter enigszins gevaarlijk te worden en het kwam door een fout van Cillessen dat het uiteindelijk 1-1 werd. Thuis zullen de Grieken opnieuw zich ingraven en gokken op de counter. Als Ajax scoort dienen de Grieken te komen en kan Ajax profiteren van de zwakke verdediging. Een doelpunt van Ajax is zeker te verwachten gezien het vorige duel en de sterkte van de selectie.

 

Wed ook met winstverdriedubbeling op de andere duels!

Gezien het vorige duel duel en dat PAOK enkel gevaarlijke vleugelspelers denken wij dat Ajax wint. de Bookmaker Bonus van 888Sport die een winstverdrievoudiging van je eerste weddenschap oplevert, kun je echter ook op elk ander duel of evenement inzetten. Onderstaand vind je de overige CL Kwalificatie wedstrijden waar je op kunt wedden vanavond. Klik onderstaand op de ´claim je bonus banner´ en je kunt direct je aanmelding voltooien en weddenschap plaatsen. Alvast veel succes en wedplezier!

 

Programme Voorronde CL
© LiveScore.com

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed op de Johan Cruijff Schaal en ontvang € 25 Gratis Bet!
volgend artikel
Wed nu € 10 op EL en ontvang € 10 gratis van Circus!