15:58 uur

Paddy Power Bonus 2012: Alle feiten over de Ierse bookmaker bonus

De Britse bookmaker  met een zeer uitgebreid assortiment van te spelen spellen. Van poker tot paardenraces, vrijwel alles is mogelijk op www.paddypower.com, die daarnaast ook nog te verkrijgen is voor de Iphone of Ipad via de appstore. Deze dienst is nog niet beschikbaar voor Windows en Android.

Voor iedere nieuwe klant die zich registreert op Paddy Power staat een welkomstbonus klaar ter waarde van de eerste storting. Het maximum van de welkomst bonus is € 50 en wordt verkregen na het eenmaal inzetten van de volledige eerste storting, tegen een quotering van 1.50 (1/2). Door deze welkomst bonus, die alleen voor nieuwe klanten geldt, kan er als het ware een gratis weddenschap worden afgesloten. Het bedrag wat immers wordt ingezet wordt door Paddy Power ‘vergoed’ doordat met hetzelfde bedrag nogmaals een weddenschap kan worden afgesloten. Wanneer hiermee winst wordt gemaakt kan alleen de nettowinst worden uitgekeerd. De inzet wordt hierbij niet uitgekeerd.

Wil een speler de volledige welkomstbonus opstrijken dan dient hij zich te registreren via de site van . Vervolgens doet de speler een storting van € 50 en hiermee wordt tegen een minimale quotering van 1.50 ingezet. Vervolgens verkrijgt de speler naast de eventuele winst die met deze weddenschap wordt gemaakt een zelfde weddenschap gratis van Paddypower. Er kan dus nogmaals worden gespeeld met € 50 tegen een minimale quotering van 1.50. Wordt ook bij deze weddenschap winst gemaakt dan wordt deze uitgekeerd. De inzet valt hier niet onder. Hiermee biedt Paddypower een aantrekkelijke bonus aan. Zeker vanwege het feit dat de minimale quotering vrij laag ligt.