PaddyPower sportsbook in Belgie en Nederland

Opgelet: PaddyPower is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Belangrijke Informatie

PaddyPower accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

Paddy Power Banner

PaddyPower Ervaringen & Review

Paddy Power is een Ierse bookmaker die sinds 1988 actief is. Drie kleinere bureaus besloten eind jaren tachtig de krachten te bundelen waaruit Paddy Power ontstond. Waar hun online aanwezigheid natuurlijk van groot belang is, volgt Paddy Power ook nog altijd de traditionele weg door lokaal nadrukkelijk aanwezig te zijn. Begin 2016 werd een lang aangekondigde samenwerking met Betfair officieel gemaakt. Vanaf dat moment gaan beide bookmakers gezamenlijk verder onder de naam Paddy Power Betfair. Paddy Power kent een zeer breed aanbod waaronder casino games, sport betting en ook live betting behoort tot de mogelijkheden. Zoals reeds gezegd is Paddy Power niet meer actief op de Belgische en Nederlandse markt, maar via de onderstaande button krijg je een duidelijk overzicht van de alternatieven.

Paddy Power Account Aanmaken en Paddy Power Geld Storten

Als je alsnog een account wilt aanmaken bij Paddy Power gaat dat gemakkelijk via de button in de linkerbovenhoek. Even snel je gegevens invullen, een storting maken en je kan direct je eerste bet plaatsen. De storting kan voldaan worden via Visa, Skrill, Neteller en ook PayPal behoort tot de mogelijkheden. Ook wanneer je geld van je account wilt afhalen is dit snel gedaan met één van de bovengenoemde methodes.

Paddy Power Bonus en Paddy Power Promoties

Bij registratie kun je aanspraak maken op een free bet van drie maal tien euro. Wanneer je direct bij het aanmaken van je account 10 euro stort, krijg je 3 keer 10 euro voor niks! Je dient deze free bets wel in te zetten op quoteringen van minimaal 1/2. Verder geeft Paddy Power ook met enige regelmaat enkele leuke promoties weg op specifieke sportevenementen. Dit kan verschillen tussen een free bet of een bonus payout.

Paddy Power Wedden en Paddy Power Quoteringen

Paddy Power is sterk gericht op de lokale markt in het Verenigd Koninkrijk, hierdoor is hun aanbod ook afgestemd op de vraag van deze lokale spelers. Sporten zoals volleybal en basketbal zijn bijvoorbeeld minder vertegenwoordigd. Anderzijds is het aanbod bij voetbal en rugby natuurlijk gigantisch. Wat betreft de hoogte van hun quoteringen is Paddy Power een van de beste keuzes op de markt. Het winstpercentage bij de voetbalwedstrijden ligt ongeveer op 5,7%, wat het natuurlijk een zeer aantrekkelijke bookmaker maakt.

Paddy Power Mobiel Wedden en Paddy Power Klantenservice

Sinds 2010 beschikt Paddy Power ook over een mobiele app waardoor betten nog makkelijker is. Door de jaren heen is deze applicatie keer op keer verbeterd. Waar de app eerst enkel beschikbaar was voor de Iphone, is inmiddels ook een versie voor Android op de markt. Wanneer je vragen of klachten hebt kun je gemakkelijk contact opnemen met Paddy Power via mail, chat of telefoon. Social media is nog een extra manier om een snel antwoord te krijgen op je verzoek, en dan is voornamelijk twitter een handige tool.

Paddy Power Review – Conclusie o.b.v.Paddy Power Ervaringen

Paddy Power is een zeer complete bookmaker die een goede service biedt, een breed aanbod heeft en daarnaast ook nog zeer aantrekkelijke quoteringen kan aanbieden. Minpuntjes zijn wellicht het kleinere aanbod aan sporten die niet populaire zijn binnen Engeland en de livestream functie niet optimaal werkt. Het grootste nadeel is natuurlijk dat deze uitstekende bookmaker enkel volledig beschikbaar is in Engeland en Ierland. Op zoek naar een alternatieve bookmaker? Kijk dan snel bij ons overzicht en kies jouw bookmaker!