nieuws betfirst

Wedden op Oostende – Gent Pro League 08-08-2021

Zondagavond spelen Oostende en Gent tegen elkaar. Om je optimaal voor te bereiden op je weddenschappen, lees je hier de voorbeschouwing en pak je de beste odds.

Oostende op de tiende plek

Na twee wedstrijden staat Oostende op de tiende plek. Dat kan natuurlijk een stuk beter maar de eerste drie punten van het seizoen zijn in ieder geval al binnen. Oostende won op sensationele wijze van Genk. het werd maar liefst 4-3. Oostende wist tot twee keer toe een achterstand weg te werken en de goal van Frederik Jakel was uiteindelijk de beslissende. Binnen 60 minuten tijd vielen er maar liefst zeven goals. Het toont aan dat Oostende over geweldige veerkracht beschikt. Zeker na de harde klap die de Kustboys op de eerste speeldag van het seizoen te verwerken kregen. Daarin was Charleroi namelijk met 0-3 te sterk. Dat geeft toch ook wel aan dat het verdedigend nog niet helemaal top zit bij KVO.

In twee wedstrijden zes tegengoals krijgen is niet om over naar huis te schrijven. Wellicht dat er nog wat versterkingen worden gezocht voor de achterste linie. Tot die tijd moet Oostende echter roeien met de riemen die ze hebben. Alexander Blessin zal ongetwijfeld om tegen Gent zo weinig mogelijk weg te geven. Of de ploeg een kans maakt volgens de sport bonus bookmakers zie je zo, nadat we Gent hebben besproken.

Gent heeft nog niet kunnen winnen

Zo goed als het in de play-offs ging, zo matig verloopt het dit seizoen voor Gent. De ploeg wist in twee wedstrijden nog niet te winnen en staat met een schamel punt op de veertiende plek.De eerste match was STVV met 2-1 te sterk terwijl tegen Beerschot 2-2 werd gespeeld. Ook het vriendschappelijke potje tegen Moeskroen ging verloren en dat baart de fans toch wel zorgen. 

Wat gaat de ploeg er dit seizoen van bakken? Als Gent mee wilt doen met de grote jongens mag het zeker niet te ver achterop komen te liggen. Een overwinning op Oostende zal betekenen dat er voor het eerst in zes wedstrijden weer eens gewonnen wordt. Er zijn flink wat spelers aangetrokken maar toch vertrokken ook wat sterkhouders. Er komt bovendien een zwaar programma aan voor Gent, met onder andere Anderlecht, Club Brugge en Charleroi. De punt kunnen dus maar beter zo vroeg mogelijk gehaald worden. Wat zijn de kansen van Gent? Dat zie je hieronder als we de odds van de beste bookmakers België met je delen.

Oostende Gent odds
Gent favoriet tegen Oostende bij Betfirst

©Betfirst

Waar vind je de hoogste odds?

Van alle bookies heeft Betfirst de mooiste noteringen bij deze match tussen Oostende en Gent. Daarmee heb je sowieso een verdubbeling van je inzet te pakken want de laagste odds zijn 2.00 voor winst van Gent. Een overwinning van Oostende staat op 3.65 en dat zijn prima noteringen voor de club die hoger geplaatst is en betere resultaten heeft dan Gent. Een gelijkspel levert je net iets meer op met 3.90. De bookmaker waar je deze odds kunt vinden is Betfirst. Lees ook eens onze Betfirst review door voor alle informatie over deze bookmaker. Direct inzetten doe je via die mooie knop hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Ajax of PSV de Johan Cruijff schaal?
volgend artikel
Chelsea Villarreal - UEFA Supercup wedden