nieuws betfirst

De beste odds bij Oostende- Charleroi op zaterdag

Zaterdag gaat het balletje ook aan de kust weer rollen, niet vanwege de harde wind maar de officiële start van het seizoen. We kijken naar de odds bij Oostende- Charleroi en bespreken de aankomende match.

Kan Oostende het succes van vorig seizoen evenaren?

Niemand had de vijfde plek zien aankomen. Het leek er zelfs nog even op dat Oostende in de play-offs 1 kon geraken. Uiteindelijk schoot Genk voorbij de kustploeg en moest Oostende spelen om de Conference League te bereiken. Dat avontuur is inmiddels voorbij, de play-offs verliepen niet zoals gewenst en dus kijkt iedereen alweer rijkhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen, een nieuwe coach dachten ze bij KVO, Alexander Blessin is aangetrokken om de ploeg naar de top vier te schreeuwen. Daarbij zijn er ook nogal wat versterkingen binnengehaald. De duurste van het seizoen is voorlopig Jack Hendry die voor 1,5 miljoen euro overkomt van Celtic. Thomas Basila en Kenny Rocha zijn twee gratis aankopen die de as van het veld moeten versterken. Oostende is nog niet uitgewinkeld, er zijn nog een aantal geruchten, maar tegen Charleroi lijkt er in ieder geval niemand meer bij te komen. Voor we naar de odds van de betting sites kijken, is het tijd om te zien hoe het er aan toe gaat bij Charleroi, want ook daar hebben ze niet stilgezeten.

Charleroi investeert in de toekomst

Afgelopen weken werd er voor ruim drie miljoen euro uitgeven om het team dit seizoen te versterken. De duurste aankoop is Adem Zorga, de centrale middenvelder die voor een bedrag van € 2.000.000 overkwam van Paradou AC uit Algerije. Ook werd er met Hervé Koffi en Stellos Andreu de nodige versterking achterin binnengehaald. Eerstgenoemde is een doelman die voor een half miljoen overkomt van Lille OSC. Andreou verruilt Olympia Nikosia om voor Charleroi te investeren. De versterkingen zijn broodnodig aangezien Charleroi vorig jaar, na een goede start, hard onderuit ging en op de dertiende plek eindigde. Met een aantal aankopen en de ambitieuze maar jonge coach Edward Still (30 jaar) hoopt Charleroi dit seizoen te verrassen. Lukt dat direct de eerste match op bezoek aan de kust? We gaan kijken wat de sport bonus bookmakers ervan verwachten.

wedden op oostende tegen charleroi 24-07-2021

©Betfirst

De beste odds bij Betfirst

Wedden op deze mooie wedstrijd doe je nu het beste bij Betfirst – lees ons Betfirst review. Daar vind je namelijk de hoogste odds. De thuisploeg is favoriet, dat is al gelijk duidelijk als we de odds zien. Voor winst van Oostende krijg je bij Betfirst 2.30 en dat is toch best wel wat meer dan dat je voor Charleroi krijgt. De odds voor de uitploeg staan namelijk op 3.10. Het meeste krijg je bij deze wedstrijd voor een overwinning van 3.60. Twee flink vernieuwde ploegen die strijden om de winst in de eerste match van het seizoen. Wie gaat er winnen?

Aanmelden bij Betfirst

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De Pro League trapt af met Standard - Genk
volgend artikel
Wedden op STVV - Gent Pro League 25-07 odds & voorbeschouwing