weddenbonus nieuws

Oostende – Anderlecht voorbeschouwing en odds

Oostende wilt graag wat plekken klimmen maar Anderlecht heeft toch ook hetzelfde doel. Er kan slechts een ploeg winnen? Wie gaat er winnen zondag?

Oostende wint eindelijk na drie nederlagen op rij

Afgelopen weekend werd Beerschot met 3-1 verslagen en kon er aan de kust eindelijk weer eens gejuicht worden. De laatste drie weken was het afzien als fan van de Kustboys. Er werd achtereenvolgens verloren van Standard, Zulte-Waregem en Club Brugge. In al deze drie wedstrijden wist Oostende Oostende tevens geen enkele goal te maken. Wat wel lukte was rode kaarten pakken. In vier wedstrijden pakte Oostende drie keer rood. Tegen Seraing kreeg Alfons Amade een rode kaart. Tegen Standard liep Arthure Theate tegen de rode prent aan in de 94e minuut en op slag van rust werd Steven Fortes tegen Brugge van het veld gestuurd. Met name de match tegen Brugge was schrijnend. Brugge kreeg maar liefst 32 kansen terwijl Oostende slechts twee keer op doel wist te schieten.

Afgelopen weekend ging het dus beter en werd er weer gewonnen. Een overwinning tegen Anderlecht kan de Kustboys een boost geven en in de top vijf positioneren. Gaat dat lukken? Het zal lastig worden. Nadat we de laatste resultaten van Standard hebben besproken, kijken we wat de beste bookmakers verwachten van deze wedstrijd.

Anderlecht al op drie punten van de koploper

In acht wedstrijden staat Anderlecht al op 10 verliespunten. Toch hebben ze de derde plek nog altijd te pakken. Na de nederlaag tegen Genk herpakte Anderlecht zich en wonnen ze de eerstvolgende wedstrijd direct met 7-2 van Mechelen. Vervolgens werd ook Standard verslagen en leek de winning mood ingezet. Toch gingen er midweeks opnieuw twee punten verloren. Gent wist Anderlecht namelijk op een 1-1 gelijkspel te houden. 

Na de wedstrijd tegen Oostende staat de kraker tegen Club Brugge alweer te wachten. Anderlecht kan het zich dus niet permitteren om opnieuw puntverlies te lijden. Gelukkig voor Anderlecht is vrijwel de hele selectie fit. Dit seizoen is er geen Europees voetbal nadat Vitesse Anderlecht uitschakelde in de Conference League. Daardoor kan de ploeg zich volledig focussen op de Pro League en de Croky Cup. Anderlecht kan de druk op Brugge opvoeren door zondag alvast te winnen in aanloop naar de match op 3 oktober tegen Blauw-Zwart. Hieronder zie je de odds van een Bingoal, een van de betting sites met goede noteringen bij deze wedstrijd.

Oostende - Anderlecht odds Jupiler League
© Bingoal

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Bij Bingoal krijg je super odds om te wedden op Oostende – Anderlecht. Hier zie je wel dat Anderlecht favoriet is en dat zat er eigenlijk ook wel in. Voor wedden op Oostende krijg je bij Bingoal 4.00. Een gelijkspel staat precies even hoog. Daarentegen krijg je 1.82 als Anderlecht weet te winnen. Het zijn mooie odds bij een wedstrijd met een hoop op het spel. Wil je gelijk wedden op deze wedstrijd? De link hieronder brengt je direct naar Bingoal. Eerst de Bingoal review lezen kan natuurlijk ook. Fijne wedstrijd.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Ajax ook gemakkelijk van Fortuna vanavond?
volgend artikel
Chelsea - Manchester City in de Premier League