Olympische Spelen Wedden Bonus Rio 2016

Van 5 tot 21 Augustus vinden de Olympische Spelen 2016 in het Braziliaans Rio plaatst. Wedden op de Olympische Spelen 2016 is zeer interessant door de vele evenementen waarop je je weddenschap kunt plaatsen maar minstens zo zeer ook door de aantrekkelijke Olympische Spelen Bonussen die beschikbaar zijn. Onderstaand vind je een overzicht van de beste Olympische Spelen Bonussen, een link naar de pagina met alle uitleg hoe jij kunt wedden zonder het maken van een storting en tevens een verwijzing naar de beste Wedden Welkomstbonussen! Ook blikken we vooruit op de Nederlandse en Belgische deelnemers en kanshebbers.

Olympische Spelen Wedden 2016 Bonus

Gratis Wedden op Olympische Spelen

Beste Wedden Welkomstbonussen

 

Bonussen in alle soorten en maten

Zoals je bovenstaand kunt zien zijn er speciale Olympische Spelen bonussen, maar zelfs ook gratis bonussen waarbij je geen storting hoeft te maken en vele aantrekkelijke welkomstbonussen die kunnen oplopen tot 300%. Deze bonussen hebben veelvuldig ook aantrekkelijke voorwaarden en zijn beschikbaar voor zowel Nederlanders als Belgen. Voordat je besluit een bookmaker te kiezen waarbij jij je weddenschappen plaatst, raden we je dan ook zeker aan om ons Bookmakers Bonus Vergelijken Overzicht erbij te nemen. Hier vind je alle beschikbare Bookmakers voor Nederlanders en Belgen gewaardeerd op basis van de Welkomstbonus en vele zijn tevens voorzien van een review waarbij je onder andere ziet of Wedden met iDeal en Bancontact mogelijk is.

Olympische Spelen 2016 – Nederlandse Deelnemers en Kanshebbers

De Olympische Spelen bestaat dit jaar uit 28 verschillende sporten waarbij Nederland vertegenwoordigd is in 21 verschillende sporten. In totaal zijn er 242 Nederlandse mannen en vrouwen actief en er zijn voldoende medaille kansen. Denk hierbij aan zwemmen (Kromowidjojo), paardensport (Bouwmeester, Radial) turnen (Zonderland), hockey (mannen en vrouwen), BMX (Kimmann), atletiek (Schippers), judo (verschillende) en wielrennen (Dumoulin en Vos). Sportdatabureau Gracenote berekende dat Nederland 28 medailles zal behalen. Wat denk jij? Met de BetFIRST Bonus kun je risicoloos € 100 inzetten om te tien of jij een juiste voorspelling maakt. Verloren? Dan ontvang je je geld terug!

Olympische Spelen 2016 – Belgische Deelnemers en Kanshebbers

Naast de Nederlandse sporters bekijken we natuurlijk ook de Belgische deelnemers. Dit zijn er in totaal 110. Waar de verwachtingen voor Nederland nog 28 medailles zijn, is dit voor Belgie een heel stuk minder, namelijk 3. Enkel in het zeilen (Van Acker) en taekwondoka lijkt Belgie kans te maken (Achab en Ketbi) volgens Sportsdatabureau Gracenote. Wij denken echter dat Belgie ook zeker kansen heeft in het wielrennen, hockey, zwemmen, kleiduifschieten en discuswerpen. Een verbetering van het aantal medailles in 2012 (3) moet zeker mogelijk zijn. Ook voor Belgen geldt dat een risicovrije weddenschap mogelijk is. € 100 wedden zonder enig risico via de BetFIRST Bonus Code is de manier om jouw Olympische Spelen Wedden extra waarde te geven!