weddenbonus nieuws

Circus geeft jou tot € 500 extra op winnende OS Combi Bet!

De Olympische Spelen staan op het punt om van start te gaan en jij profiteert als Nederlander of Belg het gehele toernooi van een prachtige actie van Circus.be. Plaats een winnende combinatieweddenschap en bij elke medaille van België wordt je winstbedrag extra verhoogd. Dit tot in totaal maar liefst € 500! Lees nu alles over deze actie en het wedden op de Olympische Spelen 2016!

 

Hoe kan ik de € 500 Combinatieweddenschappen Bonus ontvangen?

De Circus.be Combi Bonus lichten wij graag voor je toe. Je plaatst een combinatieweddenschap met een quotering van 15.00 of hoger en een inzet van € 5 of meer. Als je weddenschap winnend is, ontvang je direct je inzet en reguliere winst. Daarnaast wordt elke keer dat België een gouden medaille (25%), zilvere medaille (10%) of bronze medaille (5%) wint, je winst met het voorgenoemde percentage verhoogd. De maximale winst kan oplopen tot € 500! Je winst wordt simpelweg bij elke medaille gecumuleerd! Met verschillende kanshebbers voor de medailles is de kans groot dat je winst eenvoudig snel vergroot wordt! Meld je dan ook nu zo snel mogelijk aan en plaats je combinatie weddenschap. Profiteer daarnaast van de € 315 Welkomstbonus met uitermate flexibele Bonus Voorwaarden!

 

 

Extreem goed en flexibel: € 315 Welkomstbonus voor nieuwe klanten!

Circus.be biedt a.d.h.v. de Circus.be Bonus een ongekend goede welkomstbonus aan nieuwe klanten. Allereerst ontvang je een 100% tot € 250 stortingsbonus. Daarnaast is je eerste weddenschap tot € 50 risicovrij, of je krijgt bij verlies je inzet terug of bij winst wordt de winst verdubbeld! Daarnaast krijg je door de Circus.be Mobiel Bonus € 5 gratis als je bij registratie je telefoonnummer ingeeft en ook nog eens € 10 gratis als je de Circus.be Mobiele App downloadt. Het mooie aan deze hoge bonusbedragen is dat je bonusgeld zeer snel is vrijgespeeld. Als je je bonus 3x inzet op een 2.21+ odd is deze al vrijgespeeld. Kies je voor het vrijspelen op odds van 1.81-2.20 is dit na 6x het geval en bij 1.40-1.80 odds na 10x. Uiteraard is dit ook te combineren en er is geen tijd aan het vrijspelen verbonden!

 

Circus.be Bonus © Circus.be

 

Blijf op de hoogte van alle Olympische Spelen Acties!

Bovenstaande Combi Bets Actie is het gehele toernooi beschikbaar en je kunt zo vaak proberen als je maar wilt. Ook de Welkomstbonus is het gehele toernooi beschikbaar en er is geen tijdslimiet om je bonus vrij te spelen. Mocht je in de tussentijd echter ook willen profiteren van andere Olympische Spelen acties raden we je zeker aan een kijkje te nemen in ons Olympische Spelen Wedden Overzicht. Hier houden wij alle bookmaker acties rondom de Olympische Spelen van Rio 2016 bij!

vorig artikel
Start Eredivisie Goed - Start met € 100 Risicovrije Bet!
volgend artikel
Verdien nu een € 10 OS 2016 Free Bet bij BetFIRST!