22:39 uur

Nu vrienden aanwerven op Bet365!

Vele spelers houden van bonussen waarbij ze met een relatief gering risico geld kunnen winnen. Met vriendschapsbonussen zetten verschillende bookmakers daar nog een schep bovenop. Met een vriendschapsbonus winnen namelijk minstens 2 personen: jij als reeds existerende klant en jouw vriend, die door jou wordt geinviteerd om ook een account bij de bookmaker aan te maken.

Ook bij Bet365 is het nu mogelijk om een vriendschapsbonus van 25 euro te krijgen, die we hier even willen voorstellen. Daarvoor moet een van de spelers al geregistreerd zijn en een eerste weddenschap hebben doorgevoerd. Hij kan dan een vriend uitnodigen, om een nieuwe klant van Bet365 te worden. De bonus is dus pas na enkele stappen beschikbaar:

  1. Nodig je vriend uit om klant bij Bet365 te worden
  2. Jouw vriend moet nu 25 weddenschappen in zijn eerste 30 dagen spelen tegen een quotering van 1,50 of meer
  3. Nu gebruik je de bonus code, die je van Bet365 krijgt

Echter is het een beetje ingewikkeld. Zo moet jouw vriend tenminste 250 euro rondspelen met zijn 25 sportieve weddenschappen. Voordat hij kan wedden, heeft hij 7 dagen tijd om zijn account aan te maken. De minimale quotering van 1,50 is niet bijzonder hoog, maar toch is het niet makkelijk om in de eerste maand al 250 euro rond te spelen. Als je aan de voorwaarden hebt voldaan, kun je de bonus nog niet meteen laten uitbetalen. Eerst moet je hem drie keer tegen een quotering van 1,50 of meer spelen.

Over het algemeen gezien is deze bonus vooral iets voor spelers, die al ervaring met het sportieve wedden bij verschillende bookmakers hebben. De voorwaarden voor de bonus zijn een beetje ingewikkeld, en het risico is ook relatief hoog. Echter wachten op het einde 25 euro als bonus op beide spelers, dus zeker de moeite waard. Indien je geinteresseerd bent in een vriendschapsbonus kun je altijd ons bonus vergelijk raadplegen.