Noxwin Bonus

Noxwin Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Bonus code
WIN50
Rondspeelvoorwaarden
7 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.5

Noxwin Bonus details

NoxWin is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

NoxWin biedt nieuwe klanten een welkomstbonus van 100% tot € 50. Gebruik met je storting de NoxWin bonus code WIN50. Je hebt 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 7 x in te zetten. Inzetten op quoteringen van 1.80 of hoger tellen reeds mee. Neteller & Skrill zijn trouwen ook mogelijk om deze bonus mee te pakken.

Voordelen & nadelen

  • Prima bonusbedrag van € 50
  • Goede rondspeelvoorwaarden
  • Genoeg tijd om rond te spelen

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

01-08-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

NoxWin ontvangt klanten uit andere landen en biedt hen een stortingsbonus van 100% tot 50 euro. Het minimum stortingsbedrag bedraagt 10 euro. Je kunt bij NoxWin storten met onder andere Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en zelfs cryptocurrency. Nadat je je storting gemaakt hebt met NoxWin bonuscode Win50 dien je je bonusbedrag 8 x in te zetten op weddenschappen met een quotering van 1.80 hoger. Verder tellen de gebruikelijke voorwaarden, zoals geen systeemweddenschappen, tennis, handicap etc etc.

Voorbeeld

Je stort een bedrag van € 50 met de NoxWin bonus code WIN50 om te kunnen profiteren van de maximum bonus van € 50. Hierna dien je het bonus bedrag 7x in te zetten. Dit betekent een totaal van (7 x 50= € 350) moet inzetten. Je hebt 30 dagen de tijd om dit totaalbedrag rond te spelen op quoteringen van 1.80 of hoger.

Conclusie

NoxWin is een prima bookmaker die bekend staat om haar cryptocurrencies beleid. Stort je met Bitcoin? Dan krijg je meteen 5% cashback! Ook beschikt het over een mooie live-chat en andere promoties. De welkomstpromotie van NoxWin is een welkomstpromotie van 100% tot € 50. Dit welkomstbedrag is prima. Ook de rondspeel quotering van 1.80 is mooi. Rondspelen binnen de 30 dagen is heel gemakkelijk, en ook weer geweldig nieuws. 

Andere promo's zijn er ook nog, zoals de vriendenbonus (25 euro per vriend max), en een 60% ACCA bonus.

Nieuws 🚨

De beste odds bij wedden op Manchester City tegen Marseille
Kan AZ de koppositie overpakken van Napoli?