15:21 uur

Special: Wed exclusief € 5 gratis bij NoxWin zonder storting!

Exclusief via weddenbonus.com kunnen Nederlanders nu profiteren van een 5 euro gratis weddenschap zonder storting bij Bookmaker NoxWin! Claim direct na je aanmelding je € 5 freebet. Aanvullend biedt NoxWin nieuwe klanten uit Nederland en België ook een stortingsbonus van 50% tot € 75. Lees nu meer en profiteer mee!

 
Let op: De € 5 gratis zonder storting actie van NoxWin is niet meer actief. Ga naar onze Gratis Wedden Zonder Storting pagina en kies een van de alternatieven. 
 

Meld je aan via WeddenBonus.com en ontvang € 5 gratis zonder storting!

Niets is prettiger dan kennis maken met een bookmaker dan dit te doen met gratis speeltegoed zonder storting. Door een exclusieve deal van weddenbonus.com met NoxWin is dit nu voor nieuwe klanten uit Nederland mogelijk. Graag beschrijven wij stap voor stap voor jou wat je dient te doen om de € 5 gratis bonus zonder storting te krijgen en hoe je je bonus kunt inzetten en vrijspelen.

  • Meld je aan bij NoxWin via onderstaande afbeelding of een van de bonus buttons.
  • Stuur na je registratie een e-mail naar support@noxwin.com met als onderwerp ´Claim Free Bet´ en ontvang binnen 24 uur je € 5 gratis weddenschap.
  • Speel de € 5 gratis op een combinatieweddenschap naar keuze met een quotering van 5.00 of hoger. Live Bets, Over/Unders, Asian Handicap, Outrigts, Each Way en Top X weddenschap zijn niet toegestaan.
  • De maximum winst is € 50. Wij raden dus aan om een quotering te kiezen van maximaal 10.0.
  • Speel je winst binnen 7 dagen 5x rond op weddenschappen naar keuze met quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Hierna is je saldo vrij uit te betalen of opnieuw in te zetten. Aanvullend profiteer je ook van een 50% stortingsbonus tot € 75.

 

© NoxWin

 

Profiteer nu ook van 50% tot € 75 NoxWin Welkomstbonus!

Als je je nu aanmeldt bij NoxWin profiteer je dubbel. Naast de € 5 gratis biedt NoxWin namelijk ook een stortingsbonus van 50% tot € 75. Waar de € 5 gratis exclusief voor nieuwe klanten uit Nederland beschikbaar is, is de stortingsbonus ook voor nieuwe klanten uit België. Geef bij het maken van je storting van minimaal € 20 de Bonus Code BONI75 en profiteer automatisch van de NoxWin Bonus. Na het ontvangen van je bonus heb je 20 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten. Inzetten op alle weddenschappen naar keuze op quoteringen van 1.75 of hoger tellen reeds mee voor het vrijspelen van je bonus. Aanmelden bij NoxWin kan via bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus´ banner. Wij wensen je alvast veel succes en speelplezier!