weddenbonus nieuws

Nooit meer op het laatste moment verliezen bij Unibet en Betway

Heb je dat wel eens gehad? De hele wedstrijd gaat het goed en net in de laatste minuten wordt je weddenschap verpest doordat een speler nog net even weet te scoren. Bij het wedden op voetbal is niks teleurstellender dan zo dicht bij je winst te komen om het vervolgens allemaal te zien verdwijnen door een lucky goal. Bij bookmaker Unibet en Betway hebben ze daar wat op gevonden door je een verzekering te geven bij je weddenschap dat als je op het laatste moment toch nog verliest je jouw inzet terug kan krijgen van deze bookmakers.

 

betway-verzekering-promo
© by Betway

Blessuretijd verzekering bij Unibet

De Unibet bonus is een cashback actie als je wed op Premier League of Champions League wedstrijden. Je moet wedden op correcte score, halftime/fulltime, eerste doelpuntenmaker of laatste doelpuntenmaker. Als vervolgens in de blessuretijd van de tweede helft een doelpunt wordt gescoord waardoor je weddenschap verliest, dan kan je een cashback krijgen. Je moet je weddenschappen voor de wedstrijd plaatsen, dus live weddenschappen komen niet in aanmerking voor deze wed bonus. De maximale cashback die je van Unibet kan ontvangen is 100 euro. Het geld dat je van Unibet terug krijgt is niet verbonden aan allerlei voorwaarden en je kan er mee doen wat je wilt. Kijk naar meer Unibet Bonus info.

Betway bonus gaat verder, laatste 5 minuten

Bookmaker Betway gaat nog wat verder dan Unibet met hun verzekeringen. Bij Betway kan je een cashback krijgen als in de laatste vijf minuten van de wedstrijd een doelpunt gescoord wordt dat je correct score of halftime/fulltime weddenschap doet verliezen. Je kan wedden wedstrijden van de Premier League, de Duitse Bundesliga, Spaanse Liga of de groepsfase van de Champions League. Je minimum inzet moet 5 euro zijn en de maximale cashback is 25 euro. De cashback die je van Betway krijgt is bonus geld en moet je dus weer inzetten in het spotsbook, je kan het niet laten uitbetalen. Kijk naar meer Betway bonus info.

Extra zekerheid bij Betway of meer bonus bij Unibet

Dit zijn dus twee verschillende soorten bonussen. De cashback van Unibet is alleen voor doelpunten die in de blessuretijd vallen, maar de bonus is een stuk hoger en je bent vervolgens niet verbonden aan allerlei voorwaarden. Bij Betway is de verzekering een stuk ruimer en kan je op meer competities wedden, maar de bonus is lager en je krijgt alleen speltegoed terug dat je eerst weer moet inzetten. Daarom loont het dus om accounts te hebben bij verschillende bookies zodat je kan profiteren van wat extra zekerheid bij Betway of een hogere bonus bij Unibet.

Over de auteur

vorig artikel
Mobiel wedden op voetbal, darten en wielrennen
volgend artikel
Het weekend in met een wed bonus