09:49 uur

Duitse bookmaker met top bonus

Tipico biedt aan nieuwe klanten die een account openen op Tipico.com een bonus van 100%. Met een minimaal stortingsbedrag van € 10 wordt de eerste storting maar liefst verdubbeld. Dit wordt gedaan tot een maximale bonus van € 100. Dit geldt voor vrijwel ieder land in Europa. Hiermee is Tipico niet alleen georiënteerd op Duitsland of Oostenrijk, maar laat het zich zien als Europesespeler op het gebied van online wedden.

Met de Tipico bonus 2012 wordt de concurrentie duidelijke gemaakt een speler van formaat te zijn op het gebied van online wedden. Een van de voorwaarden en wellicht de belangrijkste voor de Tipico bonus is dat de minimale quotering 2,00
moet bedragen om de bonus te verzilveren. De volgende voorwaarde is dat het bonus bedrag driekeer wordt rondgespeeld. Hierdoor kan vrij eenvoudig een behoorlijk bedrag worden bijgeschreven op het aangemaakte Tipico account. De voorwaarde van het wedden met een minimale quotering van 2,00 hoeft niet als nadeel te worden gezien.

Weliswaar kan er minder op veilig worden gespeeld door de speler, voor zover dat bestaat in de voetbalwereld. Met gedegen voorkennis en inschattingsvermogen is het wel degelijk mogelijk in te schatten welke ploeg zal weten te stunten en de winst naar zich toe weet te trekken. Ander bijkomend voordeel is dat in geval de quotering hoger komt te liggen de uit te keren winsten daarin mee gaan. En omdat het gaat om een gratis vrijgekomen bonusbedrag wordt het risico van de speler dusdanig verkleind dat het zeker de moeite waard is.

Tipico is zoals gezegd een Europese speler op de snel groeiende markt van het online wedden. Naast het wedden op voetbal is het via Tipico ook mogelijk op vrijwel ieder andere sport te wedden. Van NBA tot de nationale ijshockey competitie. Naast het wedden op sport kunnen er online casino spelen worden gespeeld. Bekijk de nieuwe bonus op onze website en op Tipico.