11:38 uur

Nieuwe mobiel wedden bonus 18Bet ook voor bestaande klanten

Bookmaker 18Bet heeft een nieuwe bonus aan hun assortiment toegevoegd en deze bonus geeft je een gratis weddenschap van 15 euro als je voor het eerst met je mobiel of tablet inzet in hun sportsbook. 15 Euro is een flink bedrag voor een bonus waar je niet voor hoeft te storten en deze bonus heeft dan ook aardig wat voorwaarden om hem rond te kunnen spelen. We lopen de voorwaarden even voor je door zodat je weet wat je kan verwachten.

18Bet mobile banner
© by 18Bet


De gratis weddenschap van 18Bet

Deze wed bonus is een cashback bonus van 100% van je inzet als je eerste mobiele weddenschap bij 18bet niet goed is. Je moet je eerste mobiele weddenschap dan wel inzetten tegen een quotering van minstens 1.80. Vervolgens moet je de bonus 8 keer rond spelen tegen een quotering van weer 1.80. Dat is allemaal goed te doen, maar er zit een klein vervelende voorwaarde aan deze bonus. Voor elke inzet die je voor het vrijspelen van de bonus doet telt slechts de helft van je inzet tot maximaal de helft van het bonus bedrag mee voor het vrijspelen. Dus als je 10 euro bonus hebt, en je wed voor 20 euro, dan telt slechts de helft je bonus bedrag, dus 5 euro, mee voor de rondspeelvoorwaarden. Als je minder dan 10 euro inzet om de bonus vrij te spelen, dan telt slechts de helft van je inzet.

In feite moet je dus 16 keer het bonus bedrag inzetten om de bonus rond te spelen. Lees alle voorwaarden en hoe je de bonus moet claimen op onze pagina over de 18Bet mobiel bonus.

Eerste storting bonus van 18Bet

Als nieuwe klant krijg je ook een welkomstbonus van 18Bet en je kan zelf kiezen uit twee verschillende bonussen. Je kan een hoog percentage van 150% kiezen tot een maximum van 30 euro of een lager percentage van 100% tot een maximum van 50 euro. We hebben exclusief betere bonus voorwaarden geregeld waardoor je meer tijd hebt om de bonus vrij te spelen en je hoeft de bonus ook minder vaak rond te spelen. Lees alles over de 18Bet bonus.
Claim de bonus! Meer informatie