09:55 uur

Nieuwe bookmaker bonus bij Kingplayer

We hebben weer een nieuwe online bookmaker toegevoegd aan onze bonus vergelijking. Dit keer is het bookmaker Kingplayer die met een goede eerste stortingsbonus nieuwe klanten naar zich toe probeert te trekken. De bonus is een degelijke bonus die wij met vier sterren waarderen en wij denken dan ook dat Kingplayer zijn positie in de markt goed weten te claimen.

 

© by Kinplayer

Hoogte van de Kingplayer bonus

Kingplayer geeft je 50% bonus speltegoed op je eerste storting. Je storting moet minimaal 10 euro zijn en de maximale bonus die je kan krijgen is 150 euro. Dus als je maximaal wil profiteren moet je 300 euro storten. Dit is een redelijk goed aanbod van deze nieuwe bookmaker en het is vergelijkbaar met andere bookmaker bonussen. De weddenschappen die je hier voor kan gebruiken zijn enkele weddenschappen en combiweddenschappen. Je kan natuurlijk zelf bepalen of je wil wedden op voetbal, tennis, of misschien een andere sport of evenement.

 

Voorwaarden van de wed bonus

De voorwaarden voor deze wed bonus van Kingplayer zijn simpel. Het enige dat je moet doen is je storting en je bonus binnen 60 dagen nadat de eerste storting geplaatst hebt vijf keer rondspelen tegen een quotering van 1,8. Je moet dus het hele bedrag van storting en bonus rondspelen, niet alleen de bonus. Kijk snel bij onze volledige beschrijving van de Kingplayer bonus voor alle informatie.