weddenbonus nieuws

Nieuwe bookmaker in het aanbod: Bingoal

Zoals je misschien al wist waren we in onderhandelingen met Bingoal om hen te includeren in ons aanbod van bookmakers en nu is het dan zover we hebben hierbij het plezier om deze bookmaker in ons aanbod toe te voegen.

 

Bingoal live streaming

Zoals je al dan niet weet heeft Bingoal een hele reeks aan live streams klaarstaan voor alle spelers. Zo hebben ze live streams voor vele tenniswedstrijden als bijvoorbeeld de momentele ITF van de dames wordt uigezonden en ook live streams voor de Nederlandse eerste Divisie en ook de Italiaanse Serie A zit in het aanbod van deze bookie.

Paardenrennen

Bingoal heeft ook een eigen paardenrennen afdeling dat ze van belang stellen zo hebben ze hier ook een heleboel van livestreams voor zowel Belgische, Zweedse en Franse paardenrennen worden hier uitgezonden dus je zult geen enkele paardenrace moeten missen. Ook zeer handig om weten is dat deze bookmaker een gratis weddenschap geeft van 10 Euro voor je geluk uit te proberen op een paardenwedstrijd.

Bonus

Waarschijnlijk het allerbelangrijkste van deze bookmaker is de Bonus en voor al degene dat geintresseerd zijn in paardenrennen zullen deze bonus alvast met open armen ontvangen, ze geven namelijk een gratis magazine abonnement van Paris-Turf ook wel bekend als PMU bij de bonus cadeau. Wat een zeer waardevolle extra is voor iedereen dat meer wilt te weten komen over paardenrennen

Conclusie

Wij vinden het een goede bookmaker met een ruim aanbod, 1 van de beste bookmakers voor het paardenrennen op uit te testen in Belgie. Ze bezitten ook een mooi aanbod aan sportweddenschappen en je kunt ook je gang gaan op de spelletjes mocht je dit wensen. Wij hebben deze bookmaker alvast 4 sterren gegeven qua bonus en dat is niet voor niets!

 

Over de auteur

vorig artikel
"net niet" promotie van Ladbrokes
volgend artikel
Hogere quotering bij Betway voor Southampton