weddenbonus nieuws

Nieuwe bookmaker bij weddenbonus

Op onze blog vindt u steeds de meest actuele informatie omtrent promoties en bonus aanboden van de legale bookmakers voor de Belgische en Nederlandse markt. En daar is er net eentje bijgekomen, want vanaf nu houden we je ook op de hoogte van de aanboden bij bookmaker NetBet. Enkel voor de maand augustus biedt die namelijk een bonus van 50% tot maximaal 50 euro aan voor nieuwe klanten op hun eerste inzet.

NetBet welkombonus van 50 euro
© by NetBet

Om een kans te maken op deze bonus moet je voor de eerste keer een account registreren bij deze bookmaker. De bonus wordt je dan goedgeschreven, nadat je een eerste storting van minstens 20 euro hebt doorgevoerd en de promotiecode “WELCOME50” in het veld “Promotiecode”hebt ingevuld. Let er op, dat dit een bonus van 50% is, indien je dus 20 euro inzet, krijg je een bonus van 10 euro aangeboden. Om van de maximale bonus van 50 euro te profiteren moet je dus 100 euro inzetten. Daarnaast moet je natuurlijk ook de condities van de bonus vervullen.

Elk weddenschap moet tegen een minimale quotering van 1,60 worden doorgevoerd. Voordat je de bonus dan kunt laten uitbetalen, moet je de inzet alsook het bedrag van de bonus in totaal zes keer rondspelen. Dit betekent dus het volgende voor je: Indien je een inzet van 50 euro hebt doorgevoerd, krijg je een bonus van 25 euro goedgeschreven. Dan moet je 6 x 75 euro (50 euro + 25 euro) rondspelen, dus een totaal bedrag van 450 euro.

We zetten de stappen om deze bonus te winnen nog even op een rijtje:

  1. Open een account bij de bookmaker en voer een eerste weddenschap door
  2. Speel het bedrag van de inzet en de bonus elk zes keer rond
  3. Win een bonus van 50% van bookmaker NetBet

We wensen je alvast veel succes met jouw weddenschappen bij deze bookmaker en bij het rondspelen van je bonus. Indien je belangstelling hebt voor andere aanboden van bookmakers, dan kun je altijd onze pagina voor het bonus-vergelijk raadplegen. Aarzel niet lang, want deze bonus is alleen tijdens augustus beschikbaar.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Unibet Pro League Challenge
volgend artikel
Win de voetbalreis van jouw dromen!