13:22 uur

Nieuwe 50 euro bonus bij betFIRST

Bij bookmaker betFIRST kun je heel vaak profiteren van promoties en bonusaanboden voor sportweddenschappen. Indien je een voetbalfan bent, kun je een bonus tot 10 euro winnen voor elke wedstrijd, waarbij jouw weddenschap verliest. Het is helemaal niet moeilijk om deze bonus te winnen, want je moet enkel een weddenschap met 5 euro inzet of meer doorvoeren.

Cashback 0-0 50 euro bonus
© by betFIRST

 

De voorwaarden voor deelname aan deze promotie zijn makkelijk:

  1. Bevestig jouw deelname aan deze promotie
  2. Voer een weddenschap van 5 euro of meer door op het resultaat van de wedstrijd
  3. Krijg een bonus gelijk aan jouw inzet

De verschillende soorten weddenschappen, waarop je kunt wedden zijn het eindresultaat en het resultaat voor de pauze. Indien een wedstrijd op 0:0 eindigt, krijg je de inzet van de bookmaker terug. Wees echter snel, want dit aanbod is nog maar tot 21 augustus beschikbaar. Het hoogste bedrag dat je kunt ontvangen is 10 euro per wedstrijd of 50 euro voor de hele week. Indien je op zoek bent naar andere bonussen met een hoog bedrag, kun je van onze weddenschaps-calculator profiteren om de best mogelijk bonus te vinden.

Om aan deze condities te voldoen is het belangrijk om het bedrag van de bonus een keer rond te spelen tegen een minimale quotering. Dit moet binnen de 30 dagen gebeuren in het gebied van sportweddenschappen. Je hebt dus de kans om een bonus van maximaal 50 euro te winnen- aarzel niet en profiteer hiervan de volgende dagen.

Indien je belangstelling hebt voor andere promoties en bonussen voor sportweddenschappen, kun je onze pagina met het bonus-vergelijk raadplegen. Tijdens de volgende weken zullen er verschillende promoties en bonussen van de legale bookmakers voor sportweddenschappen voor de Belgische en Nederlandse markt worden gepresenteerd. Veel succes met jouw weddenschappen en deze nieuwe bonus van bookmaker betFIRST, waarmee je 50 euro kunt winnen.

Claim de bonus! Meer informatie