12:04 uur

Nieuw: Mobiele weddenschappen plaatsen via de Bet-at-home applicatie

Weddenschappen via mobiele toestellen worden steeds populairder. Sinds kort kun je bij Bet-at-home ook mobiele weddenschappen via smartphone en tablet plaatsen, en zo ook als je onderweg bent wedden. De mobiele applicatie van Bet-at-home is beschikbaar op alle populaire toestellen, de enige vereiste voor mobiele weddenschappen is een internetverbinding.

 

Bet-at-home biedt al lang verschillende bonussen voor sportweddenschappen, zoals de welkomstbonus van 100 euro voor nieuwe klanten. Nu is er dus ook een aanbod voor fans van mobiele weddenschappen. Wat zijn de voordelen van mobiele wedden? Met de mobiele applicatie van Bet-at-home is het complete aanbod van deze bookmaker steeds beschikbaar. Dit betekent, dat je vanaf overal je weddenschappen kunt plaatsen. Voor de beschikbaarheid is dat een groot voordeel, omdat je zo alle verschillende weddenschappen zoals live-weddenschappen of weddenschappen vóór de wedstrijd bliksemsnel plaatst.

 

Met de mobiele applicatie van Bet-at-home heb je toegang tot alle functies van deze bookmaker. Een van de argumenten van de bookmaker is de eenvoudige handhaving:
Je hoeft niets te downloaden, de applictie kan gewoon worden gestart als je de QR-code ( die staat op inscant en daarna de website in de browser intikt. Het zijn dus maar twee stappen tot je kunt beginnen met het plaatsen van weddenschappen.

 

Enig nadeel: Bet-at-home biedt in tegenstelling tot vele van de bekende bookmakers nog geen mobiele bonus aan. Op dit moment heeft u dus nog geen kans, om naast de eenvoudige handhaving via mobiele toestellen ook een extra bonus te incasseren. Maar omdat mobiele bonussen tijdens de laatste maanden steeds populairder worden en vee bookmakers hiermee gestart zijn is er zeker een mogelijkheid, dat Bet-at-home ook binnenkort op deze trein opspringt. Of er een nieuwe mobiele bonus komt en welke andere nieuws er van deze bookmaker zijn, kun je natuurlijk op onze pagina weddenbonus.com lezen.

 

De meest belangrijke informatie bij de welkomstbonus van Bet-at-home vind je in onze Bonus-Vergelijk.