weddenbonus nieuws

NetBet Promoties: Nu voor nieuwe én bestaande klanten!

Bookmaker NetBet biedt zowel nieuwe als bestaande klanten uit Nederland tal van bonussen en promoties om wedden op voetbal en sport extra aantrekkelijk te maken! In totaal is er € 110 gratis bonus beschikbaar en zijn er nog vele andere acties. Wedden met iDeal is mogelijk bij NetBet! Wij zetten alle bonussen en promoties voor jou op een rij!

NetBet welkomstbonus voor nieuwe klanten van 50% tot € 50!

Nieuwe klanten kunnen bij NetBet gebruik maken van een welkomstbonus van 50% tot 50 euro. Stort binnen 24 uur na registratie een bedrag van minimaal € 20 met bijvoorbeeld iDeal en vermeldt de NetBet Bonus Code WELCOME50. Speel nu je stortingsbedrag 1 keer rond op quoteringen van 1.60 of hoger. Hierna ontvang je je 50% bonus en heb je 60 dagen de tijd om je storting- en bonusbedrag 6x rond te spelen op opnieuw quoteringen van 1.60 of hoger. Deze NetBet Bonus kent daarmee een zeer gunstige rondspeel quotering en het wedaanbod is erg groot!

NetBet Welkomst Bonus © NetBet

NetBet gratis mobiel weddenschap van € 10 voor nieuwe en bestaande klanten!

Ben je nog geen klant bij NetBet of heb je nog niet eerder een weddenschap via je mobiele telefoon of tablet gespeeld via de mobiele website of NetBet App? Speel dan nu je eerste mobiele weddenschap met een inzet van € 10 op een quotering van 1.60 of hoger en krijg € 10 gratis terug door de NetBet Mobiel Bonus. Je hebt hierna 60 dagen de tijd om dit verkregen bonusbedrag van € 10 in totaal 8x in te zetten. Inzetten kan op alle weddenschappen naar keuze, enkel Asian Handicaps en over/under markets zijn uitgesloten. Speel je een combinatie- of systeemweddenschap? Selecteer dan odds van 1.60 of hoger per selectie en handicaps en over/unders tellen ook mee!

NetBet Mobiel © NetBet

NetBet ´Cash-Out´ stortingsbonus tot € 50 voor bestaande klanten!

Ben je reeds klant bij NetBet en heb je je oorspronkelijke welkomstbonus vrijgespeeld of wens je na je nieuwe aanmelding en het vrijspelen van de welkomstbonus opnieuw te profiteren ? Dan wacht er nu speciaal om de NetBet ´Cash-Out´ feature te vieren een 20% stortingsbonus tot € 50 met flexibele voorwaarden. Noteer in de cashier de NetBet Bonus Code CASHOUT50 en maak een storting. Bij een storting van € 100 ontvang je bijvoorbeeld € 20 bonus. Dit stortingsbedrag en bonusbedrag hoef je slechts 3x rond te spelen op quoteringen van 1.60 of hoger en hiervoor heb je 60 dagen de tijd! Ook hier kun je opnieuw inzetten op eerder genoemde type weddenschappen, pre-match en live!

NetBet Cash Out Bonus © NetBet

De Cashout feature geeft je de mogelijkheid om vroegtijdig je winst uit te keren als je weddenschap nog lopende is. Ook biedt NetBet onder andere een cashback als er in de laatste 5 minuten van een wedstrijd gescoord wordt een een Premier League Jackpot. In totaal is er een Jackpot te verdelen van € 8.000. NetBet heeft dus tal van welkomstbonussen en promoties voor je klaarliggen. Storten kan nu met iDeal en je profiteert direct met van de bonussen. Claim je bonussen via onderstaande button en start met wedden bij NetBet!

vorig artikel
Bingoal Welkomstpromotie: 210 euro gratis sportwedden!
volgend artikel
Betsson biedt nu driemaal een risk free live bet van € 20!