weddenbonus nieuws

Gratis weddenschap voor de Euro kwalificaties bij NetBet

Voor alle mensen dat op zoek zijn naar een nieuwe bookmaker hebben we goed nieuws, NetBet geeft nu tot en met 14 November 2015 een gratis weddenschap van 10 Euro aan nieuwe spelers dat willen wedden op de Euro kwalificaties. Wanneer je een weddenschap op de eerste wedstrijd van een Euro kwalificatie zal de tweede wedstrijd jou een gratis weddenschap bieden van 10 Euro wat toch handig meegenomen is. Deze actie isnog geldig t.e.m. 14 November dus wees er snel bij voor het te laat is. Dit is een goede actie, buiten de Netbet Welkomstbonus dat ook een goede startbonus is.

Netbet Bonus EM kwalificaties
© Netbet

 

De voorwaarden

Natuurlijk zitten er altijd voorwaarden verbonden aan actie’s en dat is ook het geval bij deze, hieronder even de belangrijkste voorwaarden opgesomd: ­

  • Je moet op de eerste van de twee wedstrijden min. 20 Euro eigen inzet plaatsen
  • De gratis weddenschap wordt enkel gegeven voor pre­match weddenschappen dus niet voor live weddenschappen.

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor de actie. De minimum quotering voor deze gratis weddenschap bedraagt 1.60 en je zult de bonus ten laatste 15 November om 6 uur s’avonds onze tijd ontvangen.

Mogelijke wedstrijden

Aangezien deze actie voor de Euro kwalificaties is gaat het zonder veel zeggen dat deze wedstrijden de wedstrijden zijn waar je je weddenschappen op kunt plaatsen. Hieronder een lijst met de wedstrijden dat in aanmerking komen:

  • 12.11 20:45 Noorwegen ­ Hongarije
  • 13.11 20:45 Bosnie ­ Ierland
  • 14.11 18:00 Ukraine : Slovenie
  • 14.11 20:45 Zweden ­ Denemarken
  • 15.11 20:45 Hongarije ­ Noorwegen

Zoals je ziet nog meer dan genoeg wedstrijden om je geluk even op te testen. Als je de statistieken een beetje bestudeerd dan denken we dat je wel goede weddenschappen kunt opzetten om hier nog mooie winsten uit te halen.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden op KAA Gent bij Unibet
volgend artikel
Premier League jackpot bij NetBet