De NetBet Bonus was beschikbaar tot 31-08-2018. Kijk op de NetBet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

NetBet bonus – mobiel wedden bonus

Bonus details

De Netbet Mobiel Bonus omvat een 10 euro gratis eerste mobiele weddenschap. Speel je eerste mobiele weddenschap op een quotering van 1.60 of hoger en je inzet tot € 10 wordt uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap. De € 10 gratis weddenschap betreft bonusgeld. Je dient binnen 60 dagen 8x het bedrag van de gratis weddenschap in te zetten op opnieuw quoteringen van 1.60 of hoger. Hierna is de bonus volledig voor jou. Deze bonus is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Netbet klanten uit Nederland. Als je geïnteresseerd bent in het spelen bij Netbet en nog geen klant bent, kunnen we ook de welkomstbonus Netbet Bonus aanraden. Voordeel van Netbet is dat je er kan wedden met iDeal! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

8 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen

Laagste quotering

1.60

Voorwaarden voor uitbetaling

De Netbet Mobiel Bonus kent een maximum van € 10. Dit betekent als je voor de eerste keer een weddenschap plaatst via de Netbet mobiele website van € 10 of meer ontvang je € 10 terug. Hou er rekening mee dat je voordat je je weddenschap plaatst je in de promotie sectie op de Netbet website eerst de ´opt in´ button dient aan te vinken. Je verkrijgt je gratis weddenschap in de vorm van bonusgeld. Dit nadat je een weddenschap plaats met een quotering van 1.60 of hoger. Weddenchappen op Asian Handicaps en over/under markets gelden niet voor het verkrijgen van de bonus. Mocht je een combinatieweddenschap spelen dienen alle selecties een minimum quotering van 1.60 te hebben. In totaal dien je je bonusgeld 8x rond te spelen. Dit opnieuw met een minimum quotering van 1.60 en dezelfde voorwaarden als het verkrijgen van de gratis weddenschap. In totaal heb je 60 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Je kunt bij Netbet een storting maken met onder andere iDeal, Visa/Mastercard, Neteller en Skrill. meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

31-08-2018

Voorbeeld

Je gaat via je mobiel of tablet naar de mobiele website van Netbet. Vervolgens ga je naar de promotie sectie op de website en klik je op de ´opt in´ button van de Mobiel Bonus. Vervolgens zet je bijvoorbeeld een bedrag van € 10 in op een weddenschap van 1.60 of meer via je tablet of mobiel. Hierna ontvang je € 10 bonus van Netbet. Deze bonus dien je 8x in te zetten (€ 80) op quoteringen van 1.60 of hoger binnen 60 dagen. Erna is de bonus volledig vrijgespeeld en voor jou! meer minder

Voordelen & nadelen

  • Odds om bonus rond te spelen al vanaf 1,60
  • Storten met iDeal mogelijk
  • 60 dagen rondspeeltijd
  • Bonus dient 8x rondgespeeld te worden

Conclusie

Als je graag mobiel weddenschappen speelt, is de Netbet Mobiel Bonus een prima optie om zo een gratis weddenschap mee te pikken. Met een minimum quotering van 1.60 is de maximum bonus tot € 10 gemakkelijk te verkrijgen. Het 8x rondspelen van deze € 10 bonus is relatief veel voor een dusdanig bedrag, je hebt hiervoor echter 60 dagen de tijd. Je kunt ervoor kiezen om je eerst aan te melden via de stortingsbonus Netbet Bonus. In dat geval kun je eerst profiteren van een stortingsbonus van 50% tot € 50 en erna de Mobiel Bonus nemen. Op die manier kun je dubbel profiteren, zeker nu je ook kunt storten met iDeal. Wij waarderen de Netbet mobiel bonus met 3 sterren. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA) Agenzia delle Dogane e dei Monopoli ΕΕΕΠ Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan bij Netbet, als je nog geen klant bent. Log vervolgens met je nieuwe of bestaande Netbet account via de mobiele website en klik op de ´opt in´ button bij de Mobiel Bonus in de Bonus Sectie van de website.
2
Speel een weddenschap op een quotering van 1.60 of hoger en ontvang je inzet tot € 10 terug in de vorm van bonusgeld voor een gratis weddenschap.
3
Speel je bonusgeld binnen 60 dagen 8x rond op quoteringen van 1.60 of hoger en erna is de bonus volledig vrijgespeeld!

NetBet Mobiele App

Netbet beschikt net zoals elke andere bookmaker over een prima mobiele website die op elk apparaat werkt. Hier geven we kort uitleg over de mogelijkheden van deze app zowel als de verschillen tussen alle soorten zoals Android en IOS. Blijf dus nog even verder lezen en je weet ineens alles over deze fantastische applicatie.

 

Netbet Android App

Via de Netbet website kan je heel makkelijk de Netbet Android App gaan downloaden. Doordat Google in zijn Play store nog geen wedden apps accepteert zal je vanop je mobiel enkele instellingen moeten aanvinken om de installatie te laten doorgaan. Dit is echter heel makkelijk geregeld, en is puur een kleine formaliteit. Als je via je Android systeem op de bookmaker komt, dan ziet de site er eigenlijk bijna net hetzelfde uit als normaal. Het enige verschil is dat het misschien een klein beetje vlotter draait om weddenschappen te plaatsen.

 

Netbet mobiele website
© Netbet

Zoals je ziet heb je een heel handig zijbalk menu, dat je rechtstreeks naar alle belangrijkste sporten linkt. Verder heb je ook nog een customer service chat window onderaan beschikbaar, dus alles  ligt binnen de vingertippen! Zeer handig dus, met niets slecht op aan te merken bij deze bookmaker in kwestie van mobiel wedden.

 

Netbet Iphone App voor IOS

Het enige verschil met de Netbet IOS versie is de gemakzucht in de installatie. Omdat Apple niets tegen wed apps heeft, bestaan er momenteel geen problemen met het downloaden van deze app in de Apple store. Probeer dus zelf ook deze prima applicatie uit, en ga via je telefoon wedden. Onze ervaringen met de IOS app van Netbet zijn enkel positief tot dusver.

 

Besluit mobiele site

Netbet heeft een geweldige mobiele website waar we absoluut niets slecht over kunnen zeggen. Deze bookie is een prima optie voor al je wedden via GSM plezier, en is dan ook een aanrader als je het aan ons vraagt. Registreer je via onze knop hieronder, en je krijgt ineens ook een bonus van 50% tot een serieus bedrag van € 200.  Wacht niet te lang, en meld je nu al aan! Een registratie duurt niet lang, en is uiteraard volledig gratis en kan zoals je nu wellicht weet, natuurlijk ook via je mobieltje!