NetBet bonus – mobiel wedden bonus

De Netbet Mobiel Bonus omvat een 10 euro gratis eerste mobiele weddenschap. Speel je eerste mobiele weddenschap op een quotering van 1.60 of hoger en je inzet tot € 10 wordt uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap. De € 10 gratis weddenschap betreft bonusgeld. Je dient binnen 60 dagen 8x het bedrag van de gratis weddenschap in te zetten op opnieuw quoteringen van 1.60 of hoger. Hierna is de bonus volledig voor jou. Deze bonus is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Netbet klanten uit Nederland. Als je geïnteresseerd bent in het spelen bij Netbet en nog geen klant bent, kunnen we ook de welkomstbonus Netbet Bonus aanraden. Voordeel van Netbet is dat je er kan wedden met iDeal!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Netbet Mobiel Bonus kent een maximum van € 10. Dit betekent als je voor de eerste keer een weddenschap plaatst via de Netbet mobiele website van € 10 of meer ontvang je € 10 terug. Hou er rekening mee dat je voordat je je weddenschap plaatst je in de promotie sectie op de Netbet website eerst de ´opt in´ button dient aan te vinken. Je verkrijgt je gratis weddenschap in de vorm van bonusgeld. Dit nadat je een weddenschap plaats met een quotering van 1.60 of hoger. Weddenchappen op Asian Handicaps en over/under markets gelden niet voor het verkrijgen van de bonus. Mocht je een combinatieweddenschap spelen dienen alle selecties een minimum quotering van 1.60 te hebben. In totaal dien je je bonusgeld 8x rond te spelen. Dit opnieuw met een minimum quotering van 1.60 en dezelfde voorwaarden als het verkrijgen van de gratis weddenschap. In totaal heb je 60 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Je kunt bij Netbet een storting maken met onder andere iDeal, Visa/Mastercard, Neteller en Skrill.

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen

Laagste quotering

1.60

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Als je graag mobiel weddenschappen speelt, is de Netbet Mobiel Bonus een prima optie om zo een gratis weddenschap mee te pikken. Met een minimum quotering van 1.60 is de maximum bonus tot € 10 gemakkelijk te verkrijgen. Het 8x rondspelen van deze € 10 bonus is relatief veel voor een dusdanig bedrag, je hebt hiervoor echter 60 dagen de tijd. Je kunt ervoor kiezen om je eerst aan te melden via de stortingsbonus Netbet Bonus. In dat geval kun je eerst profiteren van een stortingsbonus van 50% tot € 50 en erna de Mobiel Bonus nemen. Op die manier kun je dubbel profiteren, zeker nu je ook kunt storten met iDeal. Wij waarderen de Netbet mobiel bonus met 3 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Odds om bonus rond te spelen al vanaf 1,60
  • Storten met iDeal mogelijk
  • 60 dagen rondspeeltijd
  • Bonus dient 8x rondgespeeld te worden

Voorbeeld

Je gaat via je mobiel of tablet naar de mobiele website van Netbet. Vervolgens ga je naar de promotie sectie op de website en klik je op de ´opt in´ button van de Mobiel Bonus. Vervolgens zet je bijvoorbeeld een bedrag van € 10 in op een weddenschap van 1.60 of meer via je tablet of mobiel. Hierna ontvang je € 10 bonus van Netbet. Deze bonus dien je 8x in te zetten (€ 80) op quoteringen van 1.60 of hoger binnen 60 dagen. Erna is de bonus volledig vrijgespeeld en voor jou!

Verkrijg de bonus in drie stappen